Apollo

Bachelor i romantikens Grekland – i samarbete med Apollo

Dela

I år har tv-programmet ”Bachelor – när leken blev allvar” utspelat sig i romantikens Grekland, närmare bestämt i Epirus-regionen med omnejd: Parga, Sivota, Ioannina och Zagoria – detta i samarbete med Apollo. Under hösten har tittarna fått följa årets bachelor David Möller i hans jakt på kärlek, på spännande utflykter och dejter i magiska miljöer i nordvästra Grekland. Kommande vecka är det dags för den spännande upplösningen.

Goda utsikter i Parga
Goda utsikter i Parga

– Det här var ett sagolikt äventyr i en magisk miljö som jag aldrig kommer glömma, säger David Möller, årets Bachelor.

Kommande vecka är det final och hittills har programmet varit en stor succé - tittarsiffrorna har varit skyhöga och programmet är något av det mest populära som visas på TV just nu. Apollo har under säsongens gång även märkt av ett enormt intresse för inspelningsplatserna i nordvästra Grekland.

–  Vi har med Epirus-regionen gett årets Bachelor de absolut bästa förutsättningarna för romantik, här ligger den omåttligt populära semesterpärlan Parga, den exklusiva och mysiga kustbyn Sivota och det okända men ack så magiska Zagoria med sina obeskrivliga naturupplevelser, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Det internationella produktionsbolaget Warner Bros. som producerat serien för TV4-gruppen är också mycket nöjda med resultatet.

– Tack vare Apollos ambitiösa och engagerade samarbete har vi producerat den finaste säsongen hittills, förklarar Johan Idering, VD för Warner Bros. Sverige.

 

Årets inspelningsplatser

Pittoreska Parga

Årets Bachelor, David Möller bor under inspelningstiden i Parga och det är också här som många av höstens avsnitt är inspelade. Bland annat utspelar sig flera av dejterna i och runt omkring den romantiska semesterorten. David bor i en magisk Bachelor-villa på det femstjärniga hotellet Salvator och här tillbringar han en hel del tid på gymmet, med att yoga och att koppla av i hotellets härliga spa.

Parga är en riktigt romantisk ort – perfekt för kärlekspar med andra ord! Staden ligger som en färgsprakande amfiteater runt den pittoreska hamnen och här finns massor av mysiga gränder att förvilla sig i. Utbudet av restauranger och barer är stort och många av dem bjuder på fantastiska utsikter ut mot havet. Både i Parga stad och runt omkring ligger flera fina sandstränder och det kuperade landskapet med ståtliga berg bjuder på oändligt bra utsiktsplatser.

Solnedgångarnas Sivota

Årets deltagare, singeltjejerna, bor i ett fantastiskt hus som ligger uppe på en höjd i staden Sivota. Likt Parga är Sivota kuperat och mycket naturskönt med fantastiska utsikter. Utöver utsikterna så finns här Greklands finaste solnedgångar. Det är förtrollande att se solen sjunka ner i havet medan man äter en god bit mat på någon av hamnpromenadens mysiga restauranger. Även i detta område har sekvenser från Bachelor-avsnitten spelats in och flera dejter äger rum på det tjusiga hotellet Sivota Diamond.

Magiska Zagoria

Zagoria är en, för många, fortfarande okänd region i Grekland. Förväntar man sig vita hus med blåa fönsterluckor är man helt fel ute. I årets säsong av Bachelor golvas man nästan av de vackra drönarvyerna härifrån. Bergen är otroligt pampiga och här ligger också en av världens djupaste raviner. När årstiden tillåter kan man bada i bergens egna naturpooler, åka forsränning, rida, vandra i bergen eller utöva canyoning – naturupplevelserna är oändliga.

Några av dejtingplatserna:

Under hösten har ”Bachelor – när leken blev allvar” visats på TV4play, C More och Sjuan.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Goda utsikter i Parga
Goda utsikter i Parga
Ladda ned bild
Parga
Parga
Ladda ned bild
Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa
Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa
Ladda ned bild
Piren i Parga
Piren i Parga
Ladda ned bild
Utsikt från Sivota
Utsikt från Sivota
Ladda ned bild
Solnedgång i Sivota
Solnedgång i Sivota
Ladda ned bild
Souli watermills
Souli watermills
Ladda ned bild
Zagoria vy
Zagoria vy
Ladda ned bild
Forsränning i Zagoria
Forsränning i Zagoria
Ladda ned bild
Salvator Hotel Villas & Spa
Salvator Hotel Villas & Spa
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum