Schibsted

Bonnier och Schibsted fortsätter lyckat samarbete – lanserar ny gemensam videoprodukt

Dela

Det var i september i år de båda mediehusen lanserade Video Impact, där annonsören garanteras 750 000 unika individer på Aftonbladet TV och Expressen TV. Paketeringen gjorde omedelbar succé och 2020 sålde slut på bara några få veckor. För att möta marknadens efterfrågan tar man nu nästa steg och lanserar Video Impact Bumper.

Christian Rissel på Bonnier News Sales och Cristina Roca Shouri på Schibsted Marketing Services lanserar nu den nya gemensamma videoprodukten Video Impact Bumper.
Christian Rissel på Bonnier News Sales och Cristina Roca Shouri på Schibsted Marketing Services lanserar nu den nya gemensamma videoprodukten Video Impact Bumper.

– Då Video Impact var framtagen i tät dialog med våra gemensamma kunder var det roligt att se att den landade helt rätt på en gång. Succén är ett kvitto på marknadens behov att enkelt kunna köpa rörlig räckvidd på både Aftonbladet TV och Expressen TV, säger Christian Rissel, Head of Strategic Partners på Bonnier News Sales. 

Paketeringen sålde slut på bara några få veckor och har sålts av både Bonnier News Sales och Schibsted Marketing Services. Några av de köpande kunderna är TV4, Ellos, American Express, Hemköp, Vision och Unibet, där flertalet är återkommande 2021. 

– Video Impact var ett välkommet initiativ från Bonnier och Schibsted och det var givet för oss att vara bland de första att testa. Paketeringen levererade helt enligt våra förväntningar och det var av stort värde att kunna gå på både Aftonbladet TV och Expressen TV med garanterad räckvidd, säger Philip Trocme, Nordic Marketing Manager på American Express.

I uppföljningsarbetet har Bonnier och Schibsted haft tät dialog med både annonsörer och mediebyråer, där en hög efterfrågan på ytterligare gemensamma videopaketeringar har identifierats.

Därför lanseras nu Video Impact Bumper. Upplägget är liknande som för Video Impact, där annonsören går “först i kön” hos både Aftonbladet TV och Expressen TV. Detta möjliggör den höga garanterade räckvidden på 750 000 unika individer, en garanti som verifieras av MMS som oberoende tredjepart. Med nya Video Impact Bumper går annonsören med Bumper Ad istället för Pre Roll. Det kortare videoformatet är därför ett utmärkt alternativ för den annonsör som vill påminna om sitt budskap.

– Vi jobbar kundnära och strävar efter att alltid leverera de produkter som efterfrågas här och nu. Med Video Impact Bumper erbjuder vi ännu en möjlighet att nyttja Aftonbladet TV och Expressen TV:s starka gemensamma räckvidd, säger Cristina Roca Shouri, Agency Manager på Schibsted Marketing Services. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Cristina Roca Shouri, Agency Manager, Schibsted Marketing Services. Tel: 0701-629171. E-post: cristina.roca@schibsted.com 

Christian Rissel, Head of Strategic Partners, Bonnier News Sales. Tel: 0706-141512. E-post: christian.rissel@bonniernews.se 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Christian Rissel på Bonnier News Sales och Cristina Roca Shouri på Schibsted Marketing Services lanserar nu den nya gemensamma videoprodukten Video Impact Bumper.
Christian Rissel på Bonnier News Sales och Cristina Roca Shouri på Schibsted Marketing Services lanserar nu den nya gemensamma videoprodukten Video Impact Bumper.
Ladda ned bild

Om

Schibsted
Schibsted
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm

08 - 725 25 00https://www.schibsted.com

Rethinking things since 1839

Schibsted kombinerar en lång och stolt publicist-tradition, som sträcker sig ända från 1800-talet, med digital innovation och entreprenörskap. Verksamheten inkluderar bland annat bolag som Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Lendo, Prisjakt och TV.nu.

Följ Schibsted

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Schibsted

Agnes Banck i ny roll på Schibsted – Tillträder som HR Business Partner, Head of People & Culture på Lendo Group21.1.2021 08:00:00 CETPressmeddelande

Låneförmedlaren Lendo som gjorde en större omorganisation och internationaliserade bolaget ytterligare för cirka ett år sedan har nu tillsatt Agnes Banck för att leda arbetet med HR och kultur. Agnes kommer närmast från rollen som HR Manager på Schibsted Growth och har tidigare arbetat som både HR BP och HR Manager i globala företag såväl som startupbolag inom tech industrin. Lendo är ett helägt bolag av mediekoncernen Schibsted.

Peter Wennblad blir biträdande chef på SvD Ledare12.1.2021 08:45:00 CETPressmeddelande

Peter Wennblad blir ny ledarskribent på Svenska Dagbladet och går samtidigt in i den återinrättade rollen som biträdande chef för ledarredaktionen. ”Peter Wennblad är ideologiskt trygg, har en fritänkande och prövande läggning och är inte minst en lysande stilist och mycket skicklig redaktör. Jag har lärt mig mycket av honom när det gäller det skrivna hantverket, så det är en stor glädje att åter få arbeta tillsammans”, säger Tove Lifvendahl, politisk chefredaktör.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum