BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs bokningssuccé – nyår fullbokat rekordsnabbt

Dela

Många ser ut att vilja fira jul och nyår med skidåkning i vinter. Branäs är redan fullbokat på nyår, vilket är nytt rekord, och julen ser ut att snart följa i samma spår.

– Vi hade räknat med en ökning på antal bokningar i år, eftersom det har släppts på restriktionerna, men att det skulle se så här bra ut redan nu hade vi inte kunnat förutspå, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen.

Jul och nyår har länge varit en populär tid för skidåkning och som Branäs nya bokningsrekord visar så ser det ut att fortsätta på samma sätt framöver.

– För många börjar en ny tradition när de bokar första julen eller nyår hos oss. Högtider handlar ju till största del om tillsammanstid med familjen och här kan de komma bort från vardagen och koppla av på riktigt.

Branäs kommer från en speciell föregående säsong, men kan efter borttagandet av flera restriktioner äntligen blicka framåt mot en mer normal vinter. Förberedelserna är i full gång, snöläggningspremiären väntar runt hörnet och årets nyheter byggs.

– Vi kan, trots pandemins påverkan, satsa en hel del på nyheter för gästerna. Det blir till exempel en ny lift, hoppkudde, skidkarusell och ett åkband. Sen får backen Långsvängen en ny sträckning, vilket gör den både längre och mer lättåkt.

Branäs öppnar för säsongen 17 december.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054-13 26 00

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget och Vallåsen.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum