BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs förlänger öppettiderna på sportlovet

Dela

Skidanläggningen Branäs i norra Värmland öppnar en timme tidigare under sportlovsveckorna för att ge gästerna mer tid och plats att sprida ut skidåkningen.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– Allt vi kan göra för att sprida ut gästflödet i dessa tider är positivt. Säsongen hittills har visat att våra restriktioner och åtgärder på plats har fungerat bra och gästerna håller avstånd på ett föredömligt sätt, men eftersom vi just nu har goda förutsättningar, både sett till personalkapacitet och snösystem, att ha öppet den här extra timmen så väljer vi att ha det, säger Christoffer Lilja, platschef i Branäs.

Branäs nya öppettider, där man öppnar flera av de största och viktigaste liftarna såsom Gondolen redan kl. 8.00, började gälla den 15 februari och sträcker sig fram till den 7 mars.

Precis som alla andra skidanläggningarna har Branäs ett högt tryck på bokningen under sportloven som pågår från vecka 7–10 runt om i landet. Men den höga beläggningen är inget som Christoffer Lilja ser som ett problem.

– Vi har haft fullbokat flera helger tidigare under säsongen och det har fungerat bra. Vi håller stenhårt på restriktionerna och släpper till exempel bara in ett begränsat antal personer åt gången i våra lokaler. All bokning av liftkort och skidhyra sker online och man väljer själv vem eller vilka man åker lift tillsammans med. Vi har gjort allt vi kan för att erbjuda en trygg produkt och vi ser inga tecken på att sportloven skulle vara annorlunda mot andra veckor.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum