BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs öppnar bokningen rekordtidigt och bjuder på avbeställningsskydd

Dela

Från och med idag kan man boka vinterns skidresa i Branäs. På grund av osäkerheten kring Covid-19 väljer skidanläggningen i norra Värmland att ge alla gäster möjligheten att avboka eller boka om.

– Vi förstår att många tvekar innan de bokar och därför vill vi hjälpa till. I vanliga fall tar vi en avgift för avbeställningsskyddet, men under dessa omständigheter känns det inte rätt. Genom detta erbjudande kan de som i vanliga fall hade bokat fortfarande göra det, säger Anders Kjällström, vd för Branäsgruppen.

Boenden kommer löpande att läggas ut för bokning fram till och med sista juni. Förutom att gästerna bjuds på avbeställningsskyddet får de som bokar innan 30 september även 10 procent rabatt på liftkort och hyrutrustning.

Parallellt med att bokningen öppnar är Anders Kjällström och alla andra på Branäsgruppen i full gång med att planera inför säsongsstarten. De som bokar en vintersemester i Branäs kan bland annat räkna med två nyheter.

­­– Två nya släpliftar kommer att finnas på plats för att binda ihop hela anläggningen på ett bättre sätt och förhoppningsvis bidra till en ännu bättre och smidigare upplevelse för våra besökare. Vi har höga förhoppningar på säsongen, då årets säsong var riktigt lyckad med tanke på omständigheterna. Till vintern satsar vi på rekord.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum