BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs sammanfattar en lyckad säsong efter helgens avslutning

Dela

Helgens säsongsavslutning i Branäs, Sveriges fjärde största skidanläggning, bjöd på strålande sol, glada gäster och minst lika glad personal. Från dag ett har man fått vara på tårna och förberedda på snabba vändningar och beslut, men när Branäs ser tillbaka på säsongen så gör man det på en lyckad sådan trots omständigheterna.

– Med tanke på omständigheterna är vi väldigt nöjda. Vi har kunnat erbjuda en trygg semester och skidåkning under hela säsongen och utifrån de restriktioner som har funnits så känns det fantastiskt att vi står här i april och kan blicka tillbaka på en lyckad säsong utan avbrott, säger Christoffer Lilja, platschef i Branäs.

Inför säsongspremiären var osäkerheten stor och allt fokus har legat på att anpassa Branäs för att göra anläggningen trygg för gästerna, vilket man har lyckats med. Under långa delar har även snöläget och åkningen varit bättre än på många år, vilket bidragit till att många svenskar har sökt sig till anläggningen i norra Värmland som hela 13 gånger blivit utsedd till Sveriges bästa skidort för barnfamiljer. Efter helgens avslutning blickar Branäs istället framåt mot sommaren och den nya satsningen på cykling och padel. Christoffer Lilja själv kommer dock inte att vara en del av framtidens Branäs, då det sedan en tid tillbaka stod klart att han gjorde sin sista säsong.

– Det är blandade känslor. Jag har haft fantastiska år här, men kände att det var dags för en ny utmaning. Jag är dock säker på att min efterträdare kommer att fortsätta ta Branäs till nya höjder. Sommarsatsningen låter verkligen jättespännande och jag ser fram emot att komma hit som besökare. Jag vill passa på att tacka alla gäster och mina medarbetare för många härliga stunder tillsammans.

Branäs söker just nu en ny platschef. För mer information om tjänsten, besök https://www.branas.se/jobb/platschef/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum