Tjek

Coop X:-tra visar upp sina låga priser i nytt digitalt reklamblad!

Dela
Nu tar Coop X:-tra sitt reklamblad in i framtiden med ett nytt smart format för digitala reklamblad. Genom att använda Incito, ett effektivt format för att skapa digitala reklamblad kan Coop X:-tra nu erbjuda en ännu bättre upplevelse för sina kunder samtidigt som de sparar tid och resurser.
Reklambladet anpassar sig efter alla skärmstorlekar
Reklambladet anpassar sig efter alla skärmstorlekar

Från och med denna vecka använder Coop X:-tra Tjeks digitala format Incito (www.incito.io) för sina digitala reklamblad och erbjudanden.

Med Incito kan Coop X:-tra enkelt skapa och distribuera sina reklamblad digitalt på sin webbplats, appen eReklamblad och andra digitala plattformar. Det anpassar sig automatiskt efter alla skärmstorlekar och ger möjlighet att addera rörlig bild och animationer, vilket gör reklambladet mer tilltalande för kunderna.

Det kanske mest positiva är att reklambladet är 100% datadrivet och genereras automatiskt utifrån ett kampanjflöde som innehåller information som produktnamn, produktinformation, pris med mera. Detta betyder att en grafiker inte behöver sitta med detaljer varje vecka utan kan fokusera mer på helheten.

Incito gör det också möjligt för kunden att sätta upp regler så att reklambladet förändras utifrån t.ex väder eller veckodag. Detta ger möjligheten att skapa mer personliga och relevanta reklamblad för sina kunder. I en konkurrensutsatt bransch med stigande priser ger det också möjligheten att uppdatera priser och annan information i realtid.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Reklambladet anpassar sig efter alla skärmstorlekar
Reklambladet anpassar sig efter alla skärmstorlekar
Ladda ned bild
Mobilanpassat reklamblad
Mobilanpassat reklamblad
Ladda ned bild

Länkar

Om

Tjek
Tjek
Wildersgade 41
1408 Köpenhamn

+46 704 62 44 64http://www.tjek.com

Tjek driver appen eReklamblad som varje månad hjälper cirka 1 500 000 personer i Norden med att planera sina inköp med hjälp av butikernas reklamblad.
I appen kan du läsa reklamblad, bevaka erbjudanden och planera med hjälp av en inköpslista som kan delas med vänner och familj

Tjänsten finns på webb via www.ereklamblad.se samt appar för iOs och Android, de finner du här:

https://ereklamblad.se/app

Tjek har också utvecklat ett nytt format för digitala reklamblad och erbjudanden som kallas Incito. Med Incito som till skillnad från en PDF är 100% datadrivet kan företag automatiskt generera digitala reklamblad och erbjudande. Mer info om Incito hittar ni på www.incito.io 

Alla dessa erbjudanden, reklamblad, sökningar med mera samlas ihop i ytterliggare en tjänst, Insights by Tjek där vi hjälper återförsäljare och varumärken att ta bättre beslut med hjälp av data.

Mer om Tjek på www.tjek.com

Följ Tjek

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tjek

Året som gick - dessa varor vill vi köpa när de finns som erbjudande16.12.2022 14:05:43 CET | Pressmeddelande

908.290. Så många gånger har folk i Sverige sökt efter erbjudanden i år via appen eReklamblad. En ökning med över 250% jämfört med samma period förra året. Vi letar efter erbjudanden som aldrig förr. Det visar skarpa siffror från den populära appen eReklamblad som används av över 200 000 svenskar varje månad. Sökningar på kaffe har ökat med 238% sen föregående år och smör har ökat med 412%

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum