Svenska Ishockeyförbundet

Damkronorna samlas för läger och landskamper 4-13 juni

Dela

Damkronorna inleder den nya säsongen tidigt. Redan den 4 juni samlas den första truppen för läger i Jönköping och dubbellandskamper mot Danmark i Köpenhamn.

Förbundskapten Ulf Lundberg säger så här i samband med truppsläppet:

En stor del av truppen är nyss hemkomna från en riktigt bra Olympic Camp och vi ser mycket fram emot den här samlingen med is, fys och landskamper. 
Det är första samlingen sedan i december och första landskamperna sedan i november, så det säger sig självt att varje dag ihop är viktig på vägen mot OS-kvalet.

Målvakter

Sara Grahn
Emma Söderberg
Lina van Noort

Backar

Emmy Alasalmi
Anna Kjellbin
Johanna Fällman
Josefine Holmgren
Ebba Berglund
Jessica Adolfsson
Mina Waxin
Maja Nylén-Persson

Forwards

Wilma Johansson
Josefin Bouveng
Emma Murén
Lisa Johansson
Linnea Johansson
Sofie Lundin
Sara Hjalmarsson
Hanna Thuvik
Linn Peterson
Thea Johansson
Felizia Wikner-Zienkiewicz
Lina Ljungblom
Michelle Löwenhielm
Olivia Carlsson

Nyckelord

Kontakter

Ulf LundbergFörbundskapten Damkronorna

Tel:0707509523

Dokument

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

Ishockeyns förbudsmöte avslutat: Anders Larsson omvald som ordförande och nya ekonomiska licenskrav införs11.6.2021 12:25:37 CEST | Pressmeddelande

Idag fredag den 11 juni genomfördes Svenska Ishockeyförbundets förbundsmöte digitalt. Anders Larsson omvaldes till ordförande och förbundsmötet beslutade att införa nya ekonomiska licenskrav för spel i SDHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. I övrigt beslutades att införa nationella principer för optimerad spelarutveckling i hela landet. Förbundet redovisade också ett ekonomiskt resultat i balans över den senaste tvåårsperioden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum