Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Ekologiska popcorn från OLW

Dela

OLW Popperi presenterar en helt ny serie av varmluftspoppade popcorn. Popcornen kommer i tre olika smaker och dessutom i en ekologisk version.

Från OLW:s Popperi i de värmländska skogarna kommer nu flera spännande nyheter, färdigpoppade smaksatta popcorn. De kommer i tre olika smakvarianter; Havssalt, Sourcream & Onion samt Cream Cheese. Dessutom lanseras Sveriges första ekologiska färdigpoppade popcorn på marknaden.

- Det känns väldigt roligt att vi nu kan erbjuda smaksatta popcorn som vi tror kommer att bli favoriter hos många av våra konsumenter. Att dessutom få erbjuda ett ekologiskt alternativ av färdigpoppade popcorn är extra skoj, säger Jessica Gustavsson, produktchef på OLW.

Popcorn är inte bara gott utan även riktigt nyttigt. De innehåller antioxidanter, fullkorn och fibrer men inte så många kalorier. Du kan alltså njuta dina popcorn med gott samvete.

De nya popcornen kommer i tre smakvarianter; Havssalt, Soucream & Onion och Cream Cheese och kommer i flera olika påsstorlekar. De smaksatta popcornen kommer dessutom i småpåsar, de enda på svensk marknad. Popcornen kommer ut i butik under vecka 38 och innehåller inte palmolja. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum