Svenska Ishockeyförbundet

Ett beslut i Tävlingsnämnden gällande den avbrutna SHL-matchen mellan Linköping och Oskarshamn

Dela

Under torsdagskvällen avbröts matchen mellan Linköping och Oskarshamn på grund av isproblem. Det är nu beslutat att matchen återupptas, med samma förutsättningar mål- och tidsmässigt, på måndag.

På grund av problem med isen i Saab Arena kunde spelarnas säkerhet inte garanteras och torsdagens match mellan Linköping och Oskarshamn fick avbrytas och skjutas upp.

Svenska Ishockeyförbundet har, efter att tagit in yttranden via SHL från medverkande lag, beslutat i Tävlingsnämnden att matchen ska återupptas måndagen den 13 december. Matchen kommer då återupptas där den avslutades, det vill säga med start i den andra perioden vid ställningen 1–1.

Nedsläpp sker 19:00 i Saab Arena.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum