Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation

Fastigo högt rankad som arbetsplats

Dela
Att Great Place to Work-certifieras är ett bevis på att organisationen uppfattas som en bra arbetsplats av de anställda. För att certifieras ska man nå upp till en nivå om minst 70 procent positiva svar i Trust Index®. Fastigo nådde hela 90 procent.

–Vi är väldigt stolta över vår certifiering. Den ger oss ett kvitto på att medarbetarna tycker att vi har en fin arbetsplatskultur, som präglas av tillit, förtroende och ett gott ledarskap. En Great Place to Work-certifiering visar att vi är en organisation där medarbetare verkligen trivs och att medarbetarupplevelsen är en central fråga för oss, säger Johan Mann, vd på Fastigo. 

 

Medarbetarna fick ta ställning till 63 påståenden som delades in i fem dimensioner: trovärdighet, rättvisa, respekt, stolthet och kamratskap. Som avslutande fråga fick medarbetarna även svara på om de allt sammantaget ser sin arbetsplats som en mycket bra arbetsplats. 

 

–I dessa tider då vi liksom alla andra fått vara extremt flexibla och bland annat arbetat hemma i stor utsträckning, så är det en otrolig bedrift av såväl chefer som alla medarbetare att vi lyckats utveckla en ökad samhörighet, säger Johan Mann. 

 

För mer information, kontakta  

 

Johan Mann, vd Fastigo: 076-762 69 63 

Kicki Lilliedrake, kommunikationschef Fastigo: 070-676 69 47 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation
Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation
Sveavägen 31
Stockholm

08-676 69 00http://www.fastigo.se

Fastigo är fastighetsbranschens ledande arbetsgivarorganisation. Vi organiserar drygt 1 000 medlemmar med  23 000 anställda över hela Sverige. Fastigo erbjuder bland annat skräddarsydda avtal, rådgivning och lönestatistik för branschen.

Följ Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation

Fortsatt nöjda medarbetare på Fastigo14.11.2022 16:41:10 CET | Pressmeddelande

Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo blir för andra året i rad Great Place to Work-certifierade. –Vi är väldigt stolta över vår certifiering. Våra medarbetares upplevelse av oss som arbetsgivare och vår arbetsplats är en central fråga för oss. Trivs vi som jobbar på Fastigo får vi en enorm kraft för att ge våra medlemmar och kunder en förstklassig service i arbetsgivarfrågor och HR-frågor, säger Johan Mann, vd på Fastigo.