Stockholms stad

Förskolans dag i Skärholmen firas med invigning av förskola och vernissage

Dela
Den 25 maj är det förskolans dag, det firas med ett stort invigningskalas på vår nya förskola Ekholmsvägen 133. Den nya förskolan är en del i stadsdelens satsning på framtidens Skärholmsbor i en växande stadsdel. Samma dag är det även vernissage i Bredäng Centrum. Möt barn och pedagoger från de kommunala förskolorna och se utställning där barnen själva berättar om sitt område.
Förskolan Ekholmsvägen 133.
Förskolan Ekholmsvägen 133.

Invigning av förskolan på Ekholmsvägen 133

Stadsdelen växer och behovet av fler förskolor ökar de kommande åren. Torsdagen den 25 maj klockan 14-16.30 firar vi den nya förskolan på Ekholmsvägen 133 med musik, dans, popcorn, visningar och tal. Förskolan ligger precis bredvid Perennparken och består av en tvåvåningsbyggnad med stor gård och många gröna, roliga lekytor.

Kom och besök oss på förskolan så berättar vi mer om förskolorna i Skärholmen och planerna framåt.

För mer information om förskolan eller bokning av besök på Ekholmsvägen 133, kontakta rektor Anna-Lena Kotz anna-lena.kotz@edu.stockholm.se, telefon: 08 508 241 37

Vernissage i Bredängs centrum

På torget visas en utställning där barnen själva berättar om sitt Bredäng, var stannar barnen upp i Bredäng - var leker barnen och vilka platser betyder mycket för dem?

För mer information om vernissagen, kontakta rektor Emelie Andersson emelie.ann.andersson@edu.stockholm.se, telefon: 08 508 24 371

Om förskolans dag

Förskolans dag har firats i Sverige sedan 1984. Dagen har som syfte att synliggöra förskolans verksamhet och pedagogiska arbete.  

Välkommen till oss på förskolan!

Kontakter

Kim Lagerquist, avdelningschef för förskolan på Skärholmens stadsdelsförvaltning.
Telefon: 08-50828446
E-post: kim.lagerquist@edu.stockholm.se

Bilder

Dokument

Länkar

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum