Järfälla Kommun

Görvälns slott är årets företagare i Järfälla 2018

Dela

Årets företagare i Järfälla 2018 är Maria och Johan Eklund med sitt boutiquehotell Görvälns slott. Många års hårt arbete har gjort hotellet till ett av landets bästa i sin genre, och till ett populärt besöksmål för både svenska och utländska gäster.

Utmärkelsen Årets företagare är ett årligen återkommande samarbete mellan Företagarna och Järfälla kommun. Årets företagare är ett hederstecken till en företagare i Järfälla som visat prov på att vara särskilt kreativ och företagsam och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

– Det är glädjande att besöksnäringen i kommunen tar plats och att ett av Järfällas finaste besöksmål prisas. Jag vet att det ligger mycket hårt arbete bakom framgångarna, säger Fredrik Persson, näringslivschef i Järfälla.

Juryn motivering

"Maria och Johan Eklund har sedan övertagandet 2008 skapat ett av Sveriges bästa boutiquehotell, med en prisad tillhörande restaurang. Idag, 10 år senare, är Görvälns slott ett av Järfällas finaste besöksmål med en strid ström av svenska och utländska besökare. Johan Eklunds framgång med Görvälns Slott AB har uppnåtts genom hårt arbete och en vågad vision i en mycket konjunkturkänslig bransch".

Mer information

Fredrik Persson, näringslivschef på Järfälla Näringsliv AB, fredrik.persson@jarfalla.se, 08-580 285 99

Nyckelord

Bilder

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

Järfälla i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Hela Järfälla växer, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för tusentals nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum