Solna Stad

Gott ledarskap i skola och förskola lyfts fram i årets löneöversyn

Dela

Samtliga lokala och centrala överläggningar är nu klara inför årets löneöversyn. I år satsar staden på såväl ledare i skola och förskola som på de behöriga lärare som har de lägsta lönerna. Dessutom görs en satsning på viktiga bristyrken som socialsekreterare och biståndsbedömare.

- I årets översyn har vi prioriterat socialsekreterare och biståndsbedömare som är högt efterfrågade, och satsat extra till ledare och lärare i skolan, säger Pehr Granfalk kommunstyrelsens ordförande.

De grupper som prioriteras i årets löneöversyn är socialsekreterare, biståndsbedömare, rektorer, förskolechefer och lärare med lägsta lön. Stadens generella löneöversynsutrymme är ligger i linje med industrimärket.

Om

Solna Stad
Solna Stad
Stadshusgången 2
171 45 Solna

08-7461000http://www.solna.se

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Här kan du läsa mer om Solna, om hur stadens styrs, om stadens organisation, historia och framtidsplaner. Här kan du även läsa hur dina skattepengar används och om andra frågor som är viktiga för Solna.

Följ Solna Stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Solna Stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum