Stockholms stad

Hon blir ny rektor på Kristinebergsskolan

Dela

Susanne Dybeck blir ny rektor på Kristinebergsskolan. Hon kommer närmast från närliggande Klastorpsskolan och Essingeskolan där hon också varit rektor.

Susanne Dybeck. Foto: Privat.
Susanne Dybeck. Foto: Privat.

Susanne Dybeck har flera års erfarenhet från tjänster som rektor och skolledare i bland annat Haninge kommun och Stockholms stad.

Efter några år som rektor på Klastorpsskolan och Essingeskolan byter hon jobb men stannar på Kungsholmen.

- Det har varit fantastiska år på Klastorpsskolan och Essingeskolan. Jag har stortrivts. Nu är det dags för mig att göra något nytt men jag vill fortsätta arbeta i Stockholms stad och stanna på Kungsholmen, säger Susanne Dybeck.

Susanne Dybeck ser fram emot att förverkliga Kristinebergsskolans mål tillsammans med personal, elever och vårdnadshavare.

Hägsätraskolan som barn

Susanne Dybeck är från Hagsätra. Som barn gick hon i Hagsätraskolan.

- Samhörighet, trygghet och tillit präglade min egen skoltid.

Varför vill du vara rektor?

Jag vill vara i ett sammanhang där jag kan förverkliga barnkonventionen och säkerställa alla elevers rättigheter. Det gör att också jag själv växer som människa.

Susanne Dybeck tillträder tjänsten som rektor på Kristinebergsskolan i augusti. Hon fortsätter som rektor på Klastorpsskolan och Essingeskolan under vårterminen. Nuvarande rektor på Kristinebergsskolan går i pension.

Kontakt: Susanne Dybeck, rektor, susanne.dybeck@edu.stockholm.se eller 08 – 508 08 277.

Fakta om Kristinebergsskolan 

Kontakter

UtbildningsförvaltningenPresskontakter: Matilda Asp och Monica Eriksson

Ring 08 - 508 333 00 eller maila: info.utbildning@edu.stockholm.se

Kommunikationschef: Sofia Oliv telefon 08-508 33 331 eller sofia.oliv@edu.stockholm.se.

Förvaltningen ansvarar för och driver kommunal förskoleklass, grundskola, grundsärskola, skolbarnsomsorg, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Förvaltningen ansvarar för stadens kontakter med fristående skolor och ska informera om alla sökalternativ oavsett anordnare. Förvaltningen ger tillstånd till och utövar tillsyn över enskilda förskolor samt svarar för övergripande uppföljning av alla skolformer oavsett anordnare.

Bilder

Susanne Dybeck. Foto: Privat.
Susanne Dybeck. Foto: Privat.
Ladda ned bild

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum