Specsavers Sweden AB

Isabel tar över Specsavers butik i Örnsköldsvik

Dela

Isabel Gilliusson brinner för god service, och nu blir hon ny partner för Specsavers i Örnskölkdsvik. Butiken tar hon över från den 1 mars. – Kunniga medarbetare är a och o i den här branschen, och nu i pandemin tror jag behoven av att ta hand om sin ögonhälsa är extra stort, så vi har en viktig uppgift att fylla.

Isabel Gilliusson har tagit över Specsavers butik på Storgatan i Örnsköldsvik- Foto: Specsavers
Isabel Gilliusson har tagit över Specsavers butik på Storgatan i Örnsköldsvik- Foto: Specsavers

Hon har arbetat bland annat som butiks- och varuhuschef i många år, men är ny i Specsaversfamiljen. Egentligen skulle Isabel Gilliusson tagit över butiken på Storgatan i Örnsköldsvik tidigare, men pandemin kom emellan. Tills nu:

 – Nu är det äntligen dags att komma igång, visst fanns tvekan på grund av coronasmittan men nu kör vi! Min känsla är att Örnsköldsviksborna är måna om sin ögonhälsa, och det är nog troligt att allt hemmaarbetande och distansundervisningen har skapat nya skärmvanor, som att vi sitter ännu längre vid dator och mobil – som i sin tur kan komma att öka trycket hos oss inom optikerbranschen, och där har vi ju en viktig uppgift att fylla i samhället, säger hon.

Isabel Gilliusson är glad att all personal stannat kvar vid övertagandet:

– Det känns otroligt tryggt och bra för mig som ägare och partner till Specsavers. Kunniga medarbetare är a och o i denna bransch. Jag måste få skryta över de kunniga optikerna och optikerassistenterna jag har i butiken och ser verkligen fram mot vår resa som börjar nu.

Själv säger sig Isabel Gilliusson brinna lite extra för den kunskap hon tagit med sig från nära två decennier i retailbranschen:

– Jag brinner extra mycket för servicen. Jag har lång erfarenhet inom handeln och vet hur viktig bra service är. Både för kund och anställda. Och så klart innebär pandemin ännu större krav på oss- att handha hygien i butiken på ett tryggt sätt, och där kan vi luta oss mot Specsavers grundliga säkerhetsrutiner.

Kontakter

Bilder

Isabel Gilliusson har tagit över Specsavers butik på Storgatan i Örnsköldsvik- Foto: Specsavers
Isabel Gilliusson har tagit över Specsavers butik på Storgatan i Örnsköldsvik- Foto: Specsavers
Ladda ned bild

Om

Specsavers Sweden AB
Specsavers Sweden AB
Box 205
401 23 Göteborg

http://www.specsavers.se

Välkommen till Specsavers

Specsavers är en av Sveriges största optikkedjor. Genom att erbjuda bra 
priser, god service och hög professionell kunskap ger Specsavers sina 
kunder värde för pengarna. Specsavers är ett familjeägt företag som 
grundades 1984 på Guernsey. Företaget har över 1 600 optikbutiker med cirka 
30 000 medarbetare i Storbritannien, Irland, Nederländerna, Sverige, Norge, 
Danmark, Finland, Spanien, New Zealand och Australien. Specsavers erbjuder 
produkter av hög kvalitet till fördelaktiga priser. Specsavers etablerade 
sig i Sverige 2004 och har idag drygt 115 butiker. 

Följ Specsavers Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Specsavers Sweden AB

Skydd mot ögonsjukdom - men 4 av 10 bär ej solglasögon13.7.2021 09:33:37 CEST | Pressmeddelande

Var femte svensk använder solglasögon för att vara snygg och cool, 4 procent för att matcha kläder och 3 procent för att inte bli igenkänd. Bara 12 procent använder solglasögon för att undvika ögonsjukdom. Men fyra av tio svenskar använder inte solglasögon alls under soliga dagar. Allt enligt en undersökning som gjorts av Kantar Sifo på uppdrag av Specsavers. – Att skydda dina ögon från solen med rätt solglasögon är lika viktigt som att använda solskyddsfaktor för huden. Det är viktigt att bära solglasögon med 100 procent UV-skydd, säger Caroline Schiller, optiker och produktchef på Specsavers.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum