IT&Telekomföretagen

IT&Telekomföretagen rekryterar ny näringspolitisk expert

Dela

IT&Telekomföretagen inom Almega har anställt Martin Savén som ny näringspolitisk expert med ett särskilt fokus på kompetensfrågor och branschens attraktivitet.

Martin kommer närmast från Uber, där han jobbat i fyra år som Public Policy Manager för Sverige och Norden. Han har tidigare också ett förflutet i olika roller och positioner inom politiken och som kommunikationskonsult på JKL.

- Branschens behov av kompetensförsörjning är en viktig fråga inte bara för företag i vår sektor, utan också för samhället i stort. IT&Telekomföretagen är en viktig bransch- och arbetsgivarorganisation med en bred grupp medlemsföretag, från stora och etablerade till mindre och växande - några stora exportframgångar idag och andra morgondagens framtidslöften, säger Martin Savén.

- Som näringspolitisk expert hos IT&Telekomföretagen ser jag fram emot att få fortsätta jobba med digitaliseringen som positiv samhällskraft, fortsätter Martin Savén.

- Jag är väldigt glad över att ha lyckats rekrytera Martin Savén till oss. Jag är övertygad om att Martin, med sina erfarenheter från såväl näringslivet som från politiken, kommer att spela en viktig roll för oss på IT&Telekomföretagen och inte minst för techsektorns kompetensförsörjning, attraktivitet och utveckling, säger Åsa Zetterberg, förbundsdirektör, IT&Telekomföretagen.

Martin Savén börjar sin anställning den 2 november.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

IT&Telekomföretagen
IT&Telekomföretagen
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

08-7626900https://www.itot.se/

IT&Telekomföretagen är en medlemsorganisation för alla företag inom IT- och telekomsektorn. Tillsammans med våra medlemmar driver och utvecklar vi marknaden för IT och telekom.

Vi är idag cirka 1 350 medlemsföretag som tillsammans har närmare 100 000 medarbetare och är ett av åtta samverkande förbund inom Almega.

Följ IT&Telekomföretagen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från IT&Telekomföretagen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum