Cloetta Sverige AB

Kexchoklad - ett givet inslag i de svenska fjällen

Dela
Nu är Kexchoklad i full gång med både en ny ort och en ny aktivering i de svenska fjällen! Den klassiska Kexchokladjakten kommer givetvis att fortsätta i Sälen, men nytt för i år är att vi nu finns i Åre med både Kexchokladjakten och nyheten Kexchoklad Åre Challenge. Deltagarna kan vinna fina priser på samtliga Kexchoklad-stationer och träffa representanter som gör vistelsen i fjällen lite mer ”Kexig”!

– Även säsongen 2022/2023 vill vi välkomna deltagare till den populära Kexchokladjakten, en kombinerad skidorientering och ordjakt som går ut på att leta stora Kexchokladbokstäver i liftsystemet. Och för de som gillar att åka mycket skidor, finns vår nya tävling; Åre Challenge! Med Kexchoklad kan vi sprida en positiv energi i backen som skapar nya minnen för både stora och små, säger Charlotte Hansson, Senior Brand Manager på Cloetta.

Vi har laddat upp med Kexchoklad i mängder i våra fina Kexchokladstationer där ni hittar vår underbara personal! Det är dags för en fantastisk säsong tillsammans – Heja Heja och hoppas vi ses i Fjällen!

Mer information
Vill du veta mer om Kexchoklads aktiveringar i vinterperioden är du välkommen att höra av dig till Charlotte Hansson, Senior Brand Manager på Cloetta, via e-mail charlotte.hansson@cloetta.se eller Carl Abrahamsson, Junior Brand Manager på Cloetta, via e-mail carl.abrahamsson@cloetta.se.

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Fruktiga och färgsprakande vårnyheter från CandyKing!15.2.2023 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Väntan är över! Nu kan vi äntligen avslöja årets efterlängtade vårnyheter hos CandyKing. Tio smarriga nyheter intar hyllan och förhöjer din påse eller kopp i vår. Chokladälskaren får inte missa den lyxiga Apelsintryffeln eller Tupla Mini. Andra nyheter att spana in är den fräscha Äppleflaskan, supersalta Sisu Salty Salmiak och Ahlgrens Gröna Bilar i XL formatet ”Limousiner”. Från och med vecka 9 finns alla nyheterna att plocka i butik, varav tre exklusivt bara hos CandyKing.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum