Kungliga Operan

Kungliga Operan ger tills vidare föreställningar med högst 500 personer i publiken

Dela

Idag har Folkhälsomyndigheten föreslagit att allmänna sammankomster med mer än 500 personer inte bör hållas. Förslaget gäller fram tills vidare. Med anledning av detta har Operan valt att spela föreställningar för en publik om högst 500 personer.

Ikväll spelas Figaros bröllop, en salong som just nu har fler än 500 personer i publiken. Kommunikationsavdelningen och biljettkassan arbetar nu med att minska antalet i salongen och publiken får möjlighet att boka om biljetter fram till kl 18.00 i dag. 

Känner du att du eller någon du känner är en av dem som hellre väntar med ditt besök hos oss – och vill gå på en annan föreställning längre fram – kan de få ett tillgodohavande. För att få ett tillgodohavande loggar du in på ditt personliga konto på operan.se.

Har du ytterligare frågor hjälper vår biljettkassa till. Kontakta dem på
08-791 44 00 eller på biljett@operan.se

Om

Kungliga Operan
Kungliga Operan
Box 16094
103 22 Stockholm

08-791 43 00https://www.operan.se/

Kungliga Operan är sedan 1773 Sveriges nationalscen för opera och balett.

Följ Kungliga Operan

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kungliga Operan

Les Ballets Suédois 100 år: konst, dans och sena nätter11.3.2020 08:00:00 CETPressmeddelande

SVT, Kungliga Operan och Dansmuseet, Théâtre des Champs-Élysées och Institut Français – både svenska och franska kulturinstitutioner uppmärksammar i år det djärva danskompaniet Les Ballets Suédois 100-års jubileum. Det bjuds på föreställningar, unika koreografier, samtal, en internationell jubileumsbok och generösa utställningar. Lördagen den 14 mars klockan 21.15 går startskottet med en nyproducerad dansdokumentär i SVT.

Kungliga Operan lanserar gratistjänsten Operan Play – för att alla ska kunna få uppleva opera och balett 4.3.2020 15:09:48 CETPressmeddelande

Som ytterligare ett steg i Kungliga Operans satsning på digitalisering lanseras en ny kostnadsfri tjänst: Operan Play. Lanseringen möter en konstaterad efterfrågan som finns runt om i landet kring att få uppleva Operans föreställningar – samt livet bakom scenen – digitalt. Det är helt i enlighet med de nationella kulturpolitiska målen där ”alla ska alla ha möjlighet att delta i kulturlivet”. Inför lanseringen har Operan testat att sända ut konserter till vårdhem och äldreboenden vilket varit mycket uppskattat. Operan Play - operanplay.se - lanseras den 4 mars med bl.a. utsålda operasuccén Short Stories som en av flera sevärdheter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum