Kungliga Operan

Kungliga Operan håller pressträff med anledning av planerna för renovering av Operahuset

Dela

Välkommen till pressträff den 22 april kl 10.00 i Operahuset med Kungliga Operans vd Fredrik Lindgren och Kungliga Hovkapellets orkesterchef Helle Solberg.

På måndag avser Statens Fastighetsverk (SFV) att överlämna sin förstudie till regeringen om planerna för en kommande renovering av Operahuset.

Välkommen till pressträff i Operahuset med Kungliga Operans vd Fredrik Lindgren och Kungliga Hovkapellets orkesterchef Helle Solberg.

Även medarbetare från Kungliga Hovkapellet, Kungliga Baletten, Operasolisterna, Kungliga Operans Kör och Kostymateljén kommer att finnas på plats för intervjuer.

 

Måndag 22 april kl 10.00, insläpp från 09.45

Ingång från Gustav Adolfs torg

OSA till osa@operan.se

 

Presskontakt:

Jenny Mattsson, pressansvarig

jenny.mattsson@operan.se

0733-936767

Kontakter

Om Kungliga Operan

Kungliga Operan är Sveriges nationalscen för opera och balett och grundades av Gustav III 1773. Hos oss upplever du föreställningar i världsklass. Vi bjuder på starka känslor, tyll, tåspets och tragik med Kungliga Operans solister, Kungliga Operans kör, Kungliga Hovkapellet, Kungliga Baletten samt övriga medarbetare på och bakom scenen.

Följ Kungliga Operan

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kungliga Operan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye