BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsberget öppnar bokningen rekordtidigt – bjuder på avbeställningsskydd

Dela

Under fredagen öppnades bokningen för kommande säsong på Kungsbergets hemsidan och på grund av osäkerheten kring Covid-19 ges alla gäster möjligheten att avboka eller boka om.

– I vanliga fall tar vi en avgift för avbeställningsskyddet, men under dessa omständigheter känns det helt rätt att bjuda på den kostnaden. Genom detta erbjudande kan de som i vanliga fall hade bokat fortfarande göra det, säger Anders Kjällström, vd för Branäsgruppen.

Gratis avbeställningsskydd är inte det enda erbjudandet som Kungsberget har just nu. Alla som bokar tidigt får dessutom 10 procent rabatt på liftkort när de bokar för hela boendeperioden. 

– Jag hoppas att många längtar efter skidåkning lika mycket som vi gör. Vi började blicka framåt direkt när vi avslutade denna säsong och därför känns det fantastiskt att vi kan öppna boendebokningen med dessa erbjudanden redan nu. En av våra stora nyheter för 2020/2021 är det nya stugområdet Prinshöjden som tar hela anläggningen till en ny nivå. Det är våra första fjällstugor i Kungsberget och kommer med all säkerhet att bli en ny favorit för gästerna.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum