Svenska Ishockeyförbundet

Lidl Sverige ny huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet

Dela

Svenska Ishockeyförbundet kan idag presentera en ny huvudsponsor i Lidl. Samarbetsavtalet mellan Svenska Ishockeyförbundet och Lidl löper över fem år och kommer att bidra till svensk ishockeys utveckling.

Det nya partnerskapet gör Lidl till Fresh Food Partner för Svenska Ishockeyförbundet, vilket innebär att Lidl kommer förse Ishockeyförbundet och landslagen med bland annat färsk frukt och mat vid matcher och träningsläger.

Lidls logga kommer bland annat exponeras på landslagsdräkterna och vid Tre Kronors Hockeyskola.

Avtalet mellan Svenska Ishockeyförbundet och Lidl Sverige träder i kraft omgående och sträcker sig fram till och med säsongen 2025/26.

– Vi är väldigt glada över att få ett så starkt och välkänt varumärke som Lidl som huvudpartner. Vi har under samtalen imponerats över engagemanget och drivet att verkligen kliva in i svensk ishockey. Hela vägen från gräsrot till elit. Vi ser fram emot en fin gemensam resa med Lidl, säger Svenska Ishockeyförbundets generalsekreterare Johan Stark.

Under avtalsperioden väntar flera stora arrangemang för svensk ishockey. U18-VM för damer i Linköping/Mjölby i januari 2022, hundraårsjubileet 2022, Junior-VM för herrar i Göteborg 2024 och A-VM för herrar i Stockholm 2025.

– Ishockeyförbundet och Tre Kronor är ikoner som år efter år levererat blågul sportglädje till hela Sverige. Vi är otroligt stolta över att Lidl Sverige nu blir sponsor till förbundet och landslagen. Vi arbetar för att bra mat ska vara tillgänglig för alla. Genom att gå in som huvudsponsor för ett av Sveriges största idrottsförbund för vi vidare den ambitionen. Bra mat vet vi ju leder till goda sportsliga resultat och blågul sportglädje för oss alla, säger Johan Augustsson, Sverigechef Lidl.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum