Umeå kommun

Livesänd poesi och spoken word från Vävenscenen

Dela

Det andra avsnittet av c/o Väven Live genomförs till tonerna av poesi och spoken word. Avsnittet sänds i vanlig ordning på torsdag klockan 19.00 och går att ta del av via vaven.se/play

c/o Väven Live – Rakt ur hjärtat
Torsdag 14 maj klockan 19.00


Kvällens ämne är poesi och spoken word. På scenen står några av Umeås prisbelönta poeter, som alla har gästat Stadsbibliotekets poesisöndag. Faiza Aden Farah, Andra Anna, Juvva Pittja och Fredrik Wågberg. Programmet leds av Elin Hagelberg och musiken levereras bandet Katastrof.

Programmet går att se via vaven.se/play men också direkt via facebooksidan @programivaven

Kontakt

Elin Hellrönn
Programchef Kultur

090 16 33 06
070 277 83 39
elin.hellronn@umea.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00https://umea.se/press

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 130 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

Stämningsfullt med Umeås julbelysning29.11.2022 07:30:00 CET | Pressmeddelande

Med första advent bakom oss och december framför oss växlar Umeå över från Höstljus till julbelysning. De främsta ljusbärarna – de ståtliga julgranarna på torgen – är exempelvis smyckade och tända. – Umeå behöver sitt ljus. Det bidrar till ökad trivsel, att folk går ut och möts och gör att vi bildligt och bokstavligt får ljuspunkter i tillvaron, säger Karin Isaksson, teknisk direktör på Umeå kommun.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum