Umeå kommun

Livesänd poesi och spoken word från Vävenscenen

Dela

Det andra avsnittet av c/o Väven Live genomförs till tonerna av poesi och spoken word. Avsnittet sänds i vanlig ordning på torsdag klockan 19.00 och går att ta del av via vaven.se/play

c/o Väven Live – Rakt ur hjärtat
Torsdag 14 maj klockan 19.00


Kvällens ämne är poesi och spoken word. På scenen står några av Umeås prisbelönta poeter, som alla har gästat Stadsbibliotekets poesisöndag. Faiza Aden Farah, Andra Anna, Juvva Pittja och Fredrik Wågberg. Programmet leds av Elin Hagelberg och musiken levereras bandet Katastrof.

Programmet går att se via vaven.se/play men också direkt via facebooksidan @programivaven

Kontakt

Elin Hellrönn
Programchef Kultur

090 16 33 06
070 277 83 39
elin.hellronn@umea.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00https://umea.se/press

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 130 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

Tomtebo strand får namn från folktro och Nydalas växtlighet16.6.2021 17:37:17 CEST | Pressmeddelande

Ett stort antal gator, torg, gång- och cykelvägar, parker och broar i det nya stadsdelsområdet Tomtebo strand har fått namn. Namnsättningen för Tomtebo strand anknyter i söder till temat svensk folktro, där utgångspunkten är en övernaturlig skog som lockar in och vilseleder människor – ett vanligt inslag i den svenska folktron. Den östra och norra delen av Tomtebo strand har ett annat fokus. Där uppmärksammas närheten till Nydalasjön genom att namnsätta efter den växtlighet som faktiskt finns i och omkring sjön.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum