MER Arkitekter

MER Arkitekter rekryterar två arkitekter med internationell bredd

Dela

MER Arkitekter stärker upp teamet med arkitekterna Matija Jurse och Dunya Jawad. De nya rekryteringarna kommer med erfarenhet från Slovenien, Danmark, Japan, Irak och Kroatien och ska stärka MER Arkitekters erbjudande och pågående projekt.

Dunya Jawad och Matija Jurse på MER Arkitekter. Foto: MER Arkitekter.
Dunya Jawad och Matija Jurse på MER Arkitekter. Foto: MER Arkitekter.

Matija Jurse är utbildad inom arkitektur i Slovenien och vid Ålborgs universitet i Danmark,  har arbetat på två arkitektkontor i Zagreb samt praktiserat på två arkitektkontor i Tokyo. Nyligen flyttade han till Stockholm just för att bli en del av MER Arkitekter.

– Jag har länge haft en stor passion för nordisk arkitektur och det svenska språket, så efter ett år av research och planering bestämde jag mig äntligen för att det var dags att flytta till Stockholm och kontaktade MER Arkitekter då de verkade vara arbetsplatsen för mig! Och here I am, säger Matija Jurse, ny arkitekt på MER.

Dunya Jawad har en arkitekturexamen från Bagdads universitet och har gått en kompletterande utbildning för arkitekter med avslutad utländsk examen på KTH i Stockholm. Hon har erfarenhet från arkitektkontor i Bagdad och från praktik på arkitektkontor i Stockholm.

– Jag är väldigt glad för att nu ha börjat arbeta med intressanta uppdrag och kunder här hos MER Arkitekter. Min start på företaget har varit bra, och jag känner mig förväntansfull inför allt roligt framöver, säger Dunya Jawad.

De två nya arkitekterna är MER:s första rekryteringar sedan Venke Osnes och Niklas Larsén tillträdde som ny vd-duo tidigare i år. Med Matija Jurse och Dunya Jawad är man nu 31 medarbetare på MER Arkitekter, med många spännande projekt i rullning. De nyrekryterade kommer att få börja att arbeta med uppdragsgivare som Handelshögskolan samt projekt inom MER:s kundsegment kring tech och start-ups.

– Vi är så glada över att MER växer. Vi har högre kundtryck än någonsin, och just Dunyas och Matijas internationella kompetens är något vi letat efter ett tag. Vi är övertygade om att vår långa erfarenhet och våra fina kundrelationer, ihop med Dunya och Matijas erfarenhet av arkitektur och arbetssätt från andra marknader, kommer att skapa fantastiska resultat för våra kunder, säger MER Arkitekters vd Venke Osnes.

Dunya Jawad tillträdde sin tjänst den 23 augusti.
Matija Jurse tillträdde sin tjänst den 6 september.

För mer information, kontakta:
Venke Osnes, vd MER Arkitekter venke.osnes@mer.se, 076-772 48 50

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dunya Jawad och Matija Jurse på MER Arkitekter. Foto: MER Arkitekter.
Dunya Jawad och Matija Jurse på MER Arkitekter. Foto: MER Arkitekter.
Ladda ned bild

Om

MER Arkitekter
Söder Mälarstrand 41
118 25 Stockholm

https://www.mer.se/

MER Arkitekter (M.E.R Solution AB) är ett av Sveriges ledande arkitekt- och konsultföretag för inomhusmiljöer. Med en spetskompetens inom arbetsplatsstrategi utformar de miljöer som leder till högre trivsel och bättre affärer. Bolaget grundades 1982 och har idag 31 anställda. Läs mer på www.mer.se.

Följ MER Arkitekter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från MER Arkitekter

Kontoret avgörande för comebacken: 4 av 10 tror att arbetsgivaren kan ha svårt att anpassa kontorsmiljön efter nya behov28.9.2021 13:55:43 CEST | Pressmeddelande

Motivationen tryter inför kontorsåterkomsten, visar ny undersökning från Kantar Sifo, utförd på uppdrag av MER Arkitekter. Var tredje person mellan 35 och 49 år tror att arbetsgivarna kommer ha svårt att skapa motivation för att de ska komma in till kontoret. Samtidigt uppger många att de skulle bli mer motiverade av ett bättre utformat kontor.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum