Thon Property AB

Mitt i City är Sveriges bästa citygalleria

Dela

Tidningen Market har tagit reda på vad konsumenterna tycker om 339 handelsplatser i Sverige. I rapporten "Sveriges köpcentrum 2018" utnämner konsumenterna Mitt i City till Sveriges bästa Citygalleria.

FOTO: Mitt I City
FOTO: Mitt I City

På market.se presenteras delar av rapporten och vad kunderna upp­skattar mest på Mitt i City är trivseln och säkerheten – bakom ligger en översyn av de grundläggande frågorna. Vidare kan man läsa i artikeln att bakom de höga betygen ligger tydliga åtgärder som en helt ombyggd food court och nya butiksetableringar – men det kanske allra viktigaste jobbet har gjorts internt.

En ny strategi arbetades fram i ett gemensamt jobb av centrumledningen, hyresgästerna och fastighetsägaren Thon Property. Kundernas betyg visar att arbetet gett resultat, mer än varannan kund tycker att de får ett bra bemötande och ger högt betyg för trivseln i Mitt i City.

Läs mer på 

www.market.se/nyhet/storstadskungen-intar-tronen-har-ar-sveriges-basta-citygalleria

OM MITT I CITY

Mitt i City-gallerian ryms under ett tak på 16.000 kvadratmeter och det lockar drygt fem miljoner shoppingsugna besökare om året.

Med fyra ingångar i varje väderstreck möts man av en värld med 53 butiker, restauranger & caféer. 

På markplan finner du en centralt placerad scen för både evenemang och underhållning. På samma våningsplan ligger även restaurangerna och caféerna med ett gemensamt utrymme där man kan sitta och äta. Här finner du mängder med olika matalternativ, allt från Asiatisk wok, pizza, kebab, lyxigare lunchbuffe eller husmanskost.

Butikernas utbud har ett varierat med allt från hobby och teknik, kläder och mode, hälsa och skönhet, sport och fritid, till livsmedel och mer därtill.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

FOTO: Mitt I City
FOTO: Mitt I City
Ladda ned bild

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

08-40 300 330http://www.thonproperty.se

Thon Property - En del av Olav Thon Gruppen

Thon Property är den svenska fastighetsdivisionen i Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen. Olav Thon Gruppen äger c:a 500 fastigheter i Norge och 25 i utlandet samt äger/förvaltar 90 köpcenter i Norge och 11 i Sverige.

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

Norrmännen handlar som aldrig förr i Olav Thon Gruppens köpcentrum29.5.2018 13:00Pressmeddelande

Thon Property, som är den svenska divisionen inom Olav Thon Gruppen, är starka inom den norska gränshandeln med flera köpcentrum längs gränsen. Svensk Handel har varit med och tagit fram rapporten ”Norsk gränshandelskonsumtion i Sverige 2017” tillsammans med HUI, som slår fast att den norska gränshandeln fortsätter att slå nya rekord. Totalt spenderade norska besökare 25,6 miljarder i den svenska detaljhandeln förra året och det gjordes 13,7 miljoner resor från Norge till Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum