Örnsköldsviks Kommun

Möt årets mottagare av Örnsköldsviks kommuns Solstipendium 2021

Dela

Måndag 13 december hälsas media välkomna att möta årets Solstipendiat. Mottagaren av utmärkelsen är en eller flera personer som premieras för betydelsefulla medmänskliga insatser.

Med Solstipendiet vill Örnsköldsviks kommun uppmärksamma betydelsen av alla de medmänskliga och godhjärtade insatser som människor gör av omtanke om andra. Solstipendiaten utses gemensamt av omsorgsnämnden och humanistiska nämnden utifrån allmänhetens nomineringar.

Vem eller vilka som tilldelas Solstipendiet 2021 offentliggörs måndag 13 december. Media hälsas välkomna att möta årets Solstipendiemottagare.

Pressträff – fika med Solstipendiaten
Tid: Måndag 13 december 2021, kl 11:45
Plats: Hägglunds Arena, kommunens loge (nr 26).

Vid pressträffen medverkar, förutom stipendiaten, humanistiska nämndens ordförande Zenitha Nordfjell samt omsorgsnämndens ordförande Anna Sundberg.

Utdelning av stipendium, diplom och blommor sker i år enbart på Hägglunds Arena. Som försiktighetsåtgärd utifrån covid-19 blir det ingen ceremoni i samband med kommunfullmäktiges sammanträde.

Nyckelord

Om

Örnsköldsviks Kommun
Örnsköldsviks KommunÖrnsköldsviks kommun är kommunens största arbetsplats. Drygt 5 000 personer i kommunal förvaltning och kommunala bolag ser till att kommunens 56 000 invånare får god samhällsservice.

Kommunen är företagstät med många internationella företag, lång företagande- och industritradition och stort utvecklingsfokus där samverkan är en viktig nyckel. Närheten till Umeå gör att Örnsköldsvik är en del av en större arbetsmarknadsregion med totalt 200 000 invånare och 13 000 företag. Örnsköldsvik är en del av natursköna Höga kusten där skärgård och klippor möter skog och vildmark.

Följ Örnsköldsviks Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Örnsköldsviks Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum