BranäsgruppenBranäsgruppen

Nu är det officiellt: Ulricehamn Ski Center ute till försäljning

Dela

För en tid sedan stod det klart att Branäsgruppen ska sälja Ulricehamn Ski Center. Nu ligger anläggningen ute till försäljning på Svensk Företagsförmedlings webbsida.

– Våra två största anläggningar, Branäs och Kungsberget, fortsätter att växa och vi måste fokusera våra resurser dit, säger Branäsgruppens vd Anders Kjällström.

Branäsgruppen förvärvade Ulricehamn Ski Center 2017 och efter fem säsonger väljer man nu att gå vidare med en ännu tydligare satsning på skidorterna Branäs och Kungsberget, som båda är bland de tio största i landet när det kommer till antal sålda liftkort.

– VI har haft flera spännande och roliga år med Ulricehamn Ski Center och det är en otroligt fin och populär anläggning. Det är fantastiskt att se engagemanget hos gästerna och hur mycket den lokala skidanläggningen kan betyda. Därför är vår känsla är att Ski Center skulle må bättre av en ny ägare, kanske med en lokal anknytning.

Branäsgruppen äger idag fyra skidanläggningar, Branäs, Kungsberget, Ulricehamn Ski Center och Vallåsen. Även Vallåsen är till salu.

– Målet är att hitta en lämplig köpare så snart som möjligt, men vi kommer att driva anläggningarna som vanligt i vinter om så inte blir fallet.

För mer information och intresseanmälan besök: https://www.sffab.se/objekt/4188/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054-13 26 00

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget och Vallåsen.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum