Region Örebro län

Nu är Familjesamverkansteamet i norra Örebro län igång

Dela

Från och med november är Familjesamverkansteamet igång i norra länsdelen. Teamets uppgift är att vara ett neutralt samverkansstöd i ärenden där det finns ett behov av omfattande samverkan kring en familj.

Teamets uppdrag täcker de fyra kommunerna Lindesberg, Nora, Hällefors och Ljusnarsberg. Arbetet sker i samarbete med Region Örebro län.

Teamet har en bred tvärprofessionell kompetens och består av tre samordnare med bakgrund som psykolog, socionom och sjuksköterska. 

- Vår roll är att samordna och leda samverkansmöten för att dela information, diskutera möjligheter och för att planera vidare för att familjer ska få ett sammanhållet stöd, berättar Marta Bjurström som är samordnare och teamledare.

- Det ska vara enkelt att kontakta oss både för verksamheter och familjer, och all medverkan är frivillig och bygger på samtycke.

Nyckelord

Kontakter

Carin Melkersson
Samordnare
079-060 47 45

Marta Bjurström
Samordnare/teamledare
Tel 073-679 09 54, 0581-81 705

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - för oss tillsammans

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum