BranäsgruppenBranäsgruppen

Nu drar säsongen igång på riktigt i Kungsberget – öppet varje dag

Dela

Efter två lyckade helger sparkar Kungsberget igång säsongen på riktigt. Från och med imorgon, 18 december, är anläggningen öppen varje dag.

– Vi har haft fantastiska förutsättningar under de första helgerna och vi har nästintill alla backar öppna redan nu. Att vi kan erbjuda så här bra skidåkning tidigt på säsongen är såklart jätteroligt och vi hoppas att vädret är med oss framöver också, säger Johnny Jernqvist, platschef i Kungsberget.

Kungsberget har gjort en spännande resa de senaste åren och har vuxit snabbt både i skidområdet och i antal bäddar. Fler och fler har fått upp ögonen för skidanläggningen strax norr om Sandviken och inför årets säsong har Kungsberget haft ett högt tryck på bokningarna, där till exempel mellandagarna och nyår är fullbokat och sportlovsveckorna närmar sig detsamma.

– Det märks att många har längtat efter skidåkning och i nuläget ser det väldigt bra ut. Bokningsläget har sällan sett så bra ut så här tidigt på säsongen och om det fortsätter i samma tempo så kan vi gå mot en rekordsäsong.

Från och med lördag den 18 december har Kungsberget öppet 09.00–18.00 alla dagar, med kvällsåkning till 21.00 på torsdagar. I samband med lördagens öppning passar man även på att inviga den nyrenoverade pizzerian.

– Sofias pizzeria var en av lokalerna som drabbades hårdast av översvämningen i augusti. Vi har slitit in i det sista för att få den klar och nu kan vi äntligen visa vad vi har gjort för gästerna.

Säsongen i Kungsberget pågår till 18 april 2022.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054-13 26 00

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget och Vallåsen.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum