Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

OLW Smash! nominerad till Årets Dagligvara 2018

Dela

Konsumenterna gillar kombon salt och sött. Det visar OLW:s satsning i kategorin Konfektyr som slagit alla förväntningar. OLW Smash! har nu nominerats till Årets Dagligvara 2018.

OLW lanserade chokladprodukten Smash! under september 2017. Blandningen av salta majssnacks doppade i söt choklad visade sig vara en vinnande kombination med omedelbar succé hos konsumenterna i Sverige. Nu har produkten nominerats till Årets Dagligvara 2018 av branschorganisationen DLF. Vinnaren utses på en gala i Stockholm den 4:e oktober.

– Vi har fått en kanonstart när vi breddat oss från snacks till konfektyr och försäljningen har slagit alla förväntningar. OLW Smash! gick snabbt upp i topp på listan över Sveriges mest sålda chokladpåsar vilket var en riktig drömstart för oss i den väletablerade kategorin, säger Charlotta Krusfeldt, Affärsutvecklingschef Konfektyr på OLW.

OLW Smash! är en unik produkt som har bidragit starkt till den fina tillväxten i hela kategorin Konfektyr. OLW Smash! finns också som stycksak och båda produkterna är placerade i butikernas godishyllor.

Fakta om Årets Dagligvara:

Priset Årets Dagligvara tilldelas en produkt som under föregående år haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till utveckling och fyllt ett nytt konsumentbehov. Priset delas ut av branschorganisationen DLF – Dagligvaruleverantörers Förbund, Svensk Dagligvaruhandel och marknadsanalysföretaget Nielsen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB är marknadsledare inom kex och snacks med välkända och starka varumärken inom respektive kategori. Bolaget har 700 medarbetare och en omsättning på över en miljard. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets anläggningar finns i Filipstad (snacks), Kungälv (kex/kakor) och Nöbbelöv (potatislager). Bolaget är en del av den norska börsnoterade Orkla-koncernen, som är den största leverantören av märkesvaror till dagligvaruhandeln i Norden. Bolagets portfölj omfattar många av Sveriges mest älskade varumärken, som till exempel OLW, Naturchips, cheez doodles, Göteborgs, Ballerina, Singoalla, Brago m.fl.

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum