Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Orkla Confectionery & Snacks vinner priset ”Årets Leverantör”

Dela

Axfood Närlivs Servicehandelsdagar gick nyligen av stapeln i Göteborg och där tilldelades Orkla Confectionery & Snacks priset för ”Årets Leverantör”.

Orkla Confectionery & Snacks, mer kända genom sina varumärken OLW, Ballerina, Panda och cheez doodles, mottog priset som Årets Leverantör på årets Axfood Närlivs mässa. Axfood Närlivs Servicehandelsdagar är servicehandelns viktigaste mötesplats och branschens största kund- och leverantörsarrangemang.

Motiveringen löd: ”Vinnaren av priset ”Årets Leverantör 2016” visar stor vilja och lyhördhet att driva och utveckla sina kategorier inom servicehandeln. Vinnaren verkar på mogna marknader men utvecklas ständigt för att vara aktuella och har under flera år gjort bra nyhetslanseringar som passat marknaden perfekt. Företaget visar på bra försäljningsutveckling och god lönsamhet i alla led. De visar på ett fint samarbete tillsammans med Axfood Närlivs och sätter kunden i fokus. Företaget jobbar inte bara för att sälja varor till butik utan lägger även stor vikt vid försäljning ur butik.”

- Det är väldigt hedrande att få priset som Årets Leverantör. Utmärkelsen visar att vi har rätt konversationer med våra kunder och konsumenter. Priset är självklart också en sporre för att fortsätta utveckla vårt arbete tillsammans med Axfood Närlivs, säger Jonny Mattsson, Försäljningsdirektör Orkla Confectionery & Snacks Sverige.

Bakom utmärkelsen står Axfood Närlivs. Axfood Närlivs vänder sig till kedjor och fria handlare inom servicehandeln och dagligvaruhandeln. Axfood Snabbgross är ett dotterbolag med 22 cash-and-carry-butiker för framför allt restauranger, snabbmatsställen och caféer.

Fotograf: JONAS BILBERG.

Kontakter

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB är marknadsledare inom kex och snacks med välkända och starka varumärken inom respektive kategori. Bolaget har 600 medarbetare och en omsättning på över en miljard. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets anläggningar finns i Filipstad, Kungälv och Nöbbelöv. Bolagets portfölj omfattar många av Sveriges mest älskade varumärken, som till exempel OLW, Naturchips, cheez doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla, Brago med flera.

Sedan 2017 ingår även lakritsvarumärket Panda i Orkla Confectionery & Snacks Sveriges portfölj. 

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum