Lidl Sverige

Över 100 sänkta och frysta priser – här är produkterna som Lidl valt ut

Dela
Efter onsdagens besked att Lidl Sverige fryser och sänker priset på över hundra produkter presenterar livsmedelskedjan nu vilka varor som omfattas av initiativet. Det är allt från mjölk, kaffe och bröd till frukt, grönt och delikatesser, med en genomsnittlig sänkning på 11 procent. Enstaka produkter sänks över 30 procent.
Över 100 sänkta och frysta priser – här är produkterna som Lidl valt ut
Över 100 sänkta och frysta priser – här är produkterna som Lidl valt ut

I onsdags annonserade Lidl Sverige att man sänker och fryser priserna på över hundra varor, något som fått enorm uppmärksamhet och uppskattats av både kunder och opinionsbildare. Nu presenterar livsmedelskedjan vilka produkter som ingår i initiativet och initialt får sänkt och fryst pris.

– Den respons vi fått är fullkomligt överväldigande och visar vilket stort behov det finns av den här typen av initiativ. Det gör mig oerhört stolt att vi kunnat visa vägen. Det här kommer att kosta pengar, men vi är beredda att ta den här kostnaden för att underlätta för de svenska hushållen. Vi har valt ut ett stort antal produkter som vi tror att våra kunder kommer att uppskatta. Det är allt från vardagsvaror som mjölk, bröd och kaffe, till ekologisk frukt och grönt och en och annan godbit. Vi redovisar alla produkter öppet på vår hemsida och i våra butiker, säger Jakob Josefsson, Sverigechef på Lidl.

Med start på måndag den 27 mars, får ett stort antal varor från cirka femtio leverantörer nya lägre priser, däribland kaffe, mjölk och köttartiklar. Under första veckan rör det sig om över 100 produkter, med sänkningar på över 30 procent på enstaka artiklar. Kommande veckor tillkommer ytterligare varor. De nya priserna kommer vara i genomsnitt 11 procent lägre än tidigare.

Länk till hela listan på Lidl.se >>

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Över 100 sänkta och frysta priser – här är produkterna som Lidl valt ut
Över 100 sänkta och frysta priser – här är produkterna som Lidl valt ut
Ladda ned bild
Jakob Josefsson, Sverigechef Lidl.
Jakob Josefsson, Sverigechef Lidl.
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Dokument

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl Sverige förlänger och utökar prissänkningarna till 270 varor – över 10% av sortimentet får sänkt och fryst pris24.5.2023 14:00:00 CEST | Pressmeddelande

Lidl Sverige förlänger sitt initiativ att sänka och frysa priserna på en rad livsmedel till åtminstone sista juni. Dessutom adderas ytterligare livsmedel till listan inom ramen för prissänkningsinitiativet – från och med första juni sänks priset på ytterligare ett 50-tal populära varor som ofta återfinns på midsommarborden. Totalt omfattar listan med varor som fått sänkt och fryst pris nu över 270 varor sedan prisinitiativet lanserades i mars, vilket är mer än var tionde vara i hela sortimentet i Lidls butiker.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum