Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Avsiktsförklaring mellan industriföretag och Bråvallagymnasiet ska ge sommarjobb

Dela

Industritekniska programmet på Bråvalla och industrier i Norrköping ska underteckna en avsiktsförklaring om samverkan. Avsiktsförklaringen innebär bland annat att sommarjobb erbjuds till elever mellan årskurs två och årskurs tre.

Syftet med avsiktsförklaringen är att bidra till utvecklingen av industritekniska programmet och få fler sökande. Det är idag få som väljer programmet samtidigt som efterfrågan på arbetskraft med industriteknisk kompetens är stor.

Media är välkomna på pressträff där avsiktsförklaringen undertecknas! 

Datum: måndag 25 november
Tid: klockan 13.30
Plats: Bråvallagymnasiet, Hangargatan 14, Norrköping

Medverkande: Elever och personal från Bråvallagymnasiet samt representanter från bland annat Holmen Paper, Billerud Korsnäs, Fitesa och Fiskeby Board.

Kontakt:
Lejla Gros
Titel: Projektledare Bråvallagymnasiet
Telefon: 072-254 37 69

Åsa Stenmark
Titel: rektor industritekniska programmet, Bråvallagymnasiet
Telefon: 072- 597 41 39

Fredrik Franzen (L)
Titel: vice ordförande utbildningsnämnden
Telefon: 076-145 81 75

______________________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Lokala företag i Norrköping får möjlighet till stöd29.6.2020 08:00:00 CESTPressmeddelande

Nu bjuder kommunala bolaget Norrköping Science Park in till ett antal träffar på Coffice där lokala företag får möjlighet att presentera sina idéer för företag som är redo att investera i och stötta Norrköpingsföretag. Vid den första träffen har tre företag möjlighet att ”pitcha” för nystartade investeringskonsortiet Norcopius AB, en Norrköpingsbaserad gruppering som avser främja lokal tillväxt i samarbete med näringsliv och kommun. Träffarna är en del i arbetet med att stötta det lokala näringslivet under den pågående corona-pandemin. Media bjuds in för att lyssna på de tre korta pitcharna samt presentationen av Norcopius AB. Datum: tisdag 30 juni. Tid: klockan 8:15 Plats: Coffice i Strykbrädan (Industrilandskapet) Här kan du läsa mer om Coffice Kontakt: Pontus Lindblom Titel: VD Norrköping Science Park Telefon: 070-667 27 40 Martin Gyllix Titel: VD Norcopius Telefon: 070-203 11 11 ___________________________________________________ Avsändare: Caroline Amnéus, presskommunikatör Telefo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum