Linköpings kommun

Pressinbjudan: Förhandsvisning av Vinterljus

Dela

Snart är det dags att tända Vinterljus! Välkommen på förhandsvisning av några av årets ljusinstallationer. På plats finns även några konstnärer som just nu riggar sina verk inför Vinterljus start den 13 december.

Tid: Torsdag 10 december klockan 15.30
Plats: Nykvarnsholmen
Google-maps länk: https://goo.gl/maps/uj6oEQFQZoa4ba768

Jonas Sjölin, kontorschef på Stadsmiljökontoret Linköpings kommun, berättar om årets upplaga av Vinterljus. Efter en kort presentation finns möjlighet att intervjua några av konstnärerna och även fotografera några tända installationer.

Läs mer om installationerna och se Vinterljuskartan på: www.vinterljuslinkoping.se

Meddela om ni kommer på pressträffen till fredrik.kliman@linkoping.se senast 9/12.

Välkommen!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum