Linköpings kommun

Pressinbjudan: Invigning och smygtitt på Agora

Dela

Nu har det äntligen blivit dags. Söndag 12 maj invigs den nya, kreativa mötesplatsen Agora i Skäggetorp. Under dagen bjuds det på ett fullspäckat schema med dans, musik, kultur och möten. Dessutom invigningstalar borgmästare Lars Vikinge.

Tid: Söndag 12 maj, klockan 12:30 - 18:00

Plats: Skäggetorps centrum 18

Dagen till ära upprättas en utescen där bland andra Renaida, känd från Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta uppträder. Se fullständigt schema för invigningen på www.linkoping.se/agora. Håll även utkik på vår Facebooksida och på Instagram.

Förhandsvisning för press

Redan på fredag 10 maj 13:00-15:00 bjuds pressen in till en förhandsvisning av huset med rundvandring och frågestund.

Välkommen!

 

Kontakter

Carola Sandgrim, kulturutvecklare på Agora.
carola.sandgrim@linkoping.se, 013-29 41 95

Bilder

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Heltidsaktivering för försörjningsstödsmottagare10.5.2019 14:00:00 CESTPressmeddelande

Trots långvarig högkonjunktur har utanförskapet bitit sig fast hos tusentals Linköpingsbor. Allians för Linköping fortsätter därför att investera för att fler ska få möjlighet till jobb och sysselsättning och har gett i uppdrag till Utbildningskontoret och Social- och omsorgsförvaltningen att utreda hur Linköpings kommun kan införa krav på heltidsaktivering för personer som har försörjningsstöd.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum