Linköpings kommun

Pressinbjudan: Ny landningsbana invigs

Dela

Fredagen den 19 augusti invigs den nya landningsbanan på Linköping city airport.

Pressträffen hålls mellan klockan 9.30-11.00. Ellen Molin, vice vd på Saab, och Niklas Borg (M), kommunstyrelsens ordförande, kommer att inviga landningsbanan med bandklippning.

Medverkar på pressträffen gör även Kristina Edlund (S), kommunalråd, och Camilla Lejon, vd, Linköping city airport. 

Observera att fotografering inte är tillåten på landningsbanan. Bilder kommer att tillhandahållas av Saab. 

Tid: Fredagen den 19 augusti, klockan 9.30-11.30.
Plats: Terminalen, Linköping city airport.

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 43
582 23 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Kommunens nya trygghetskameror ska bidra till ökad trygghet och fler uppklarade brott15.8.2022 11:30:00 CEST | Pressmeddelande

I Linköping finns ett stort behov av att öka tryggheten bland kommunens invånare och besökare. Polismyndigheten har sedan länge utlovat ökad kamerabevakning men har samtidigt inte tilldelats resurser för att kunna uppfylla löftet. Därför har Allians för Linköping beslutat att avsätta medel för installation av kommunala trygghetskameror på utsatta och otrygga platser.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum