Linköpings kommun

Pressinbjudan: På lördag invigs Berga by

Dela

Lördagen den 9 oktober invigs Berga by. Det är en ny mötesplats i stadsdelen Berga där verksamheter från flera av kommunens förvaltningar arbetar tillsammans. Media är välkommen till invigningen.

Tid: lördagen den 9 oktober klockan 13.00
Plats: Berga by, Herrgårdsgatan 3A

I samband med invigningen arrangeras en familjedag som startar klockan 13.00 med ett program som fortlöper fram till 16.00. Under dagen kommer det att bjudas på musik, uppträdanden, familjeaktiviteter, ansiktsmålning och fika.

Program

13.00 Invigningstal 

13.30 Dramavandring: "Stenarna berättar" med Linköpings Guideklubb, för den som är intresserad och vill veta mer om Bergas historia.

14.00 Musikteater: "Rör på kroppen - bli smart i knoppen" med gruppen Gulasch – för de mindre. 

15.10 Dansuppvisning 

15.30 Presentation med ungdomsföreningen Ghäda 

Förutom representanter för Linköpings kommuns verksamheter i Berga finns även flera av kommunens samverkanspartners på plats.

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Ekonomiskt stöd till elitidrott och skötsel av konstgräsplaner28.10.2021 13:44:03 CEST | Pressmeddelande

Under Kultur och fritidsnämndens sammanträde den 28 oktober togs beslut om ekonomiskt stöd till elitidrott och konstgräsplaner. Ett tillfälligt stöd på totalt 2,5 miljoner kronor har beviljats till fyra elitidrottsföreningar i Linköpings kommun. Nämnden beslutade också om att bevilja tre fotbollsföreningar bidrag på 1,2 miljoner kronor för drift och skötsel av konstgräsplaner

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum