Linköpings kommun

Pressinbjudan: Resultatet i SKR:s rankning av företagsklimatet presenteras

Dela

Den 22 april presenteras Sveriges Kommuner och Regioners årliga mätning av kommunernas företagsklimat. Linköpings kommun har de senaste åren gjort en stor satsning på att förbättra företagsservicen. Välkommen till en pressträff där vi berättar om Linköpings resultat samt om tidigare och kommande satsningar.

Tid: Torsdag 22 april klockan 11.15
Plats: Linköpings stadshus, Storgatan 43

På pressträffen medverkar kommunstyrelsens ordförande Niklas Borg (M), samhällsbyggnadsnämndens ordförande Muharrem Demirok (C) samt bygg- och miljönämndens ordförande Stefan Erikson (M).

SKR:s rapport finns tillgänglig från och med den 22 april klockan 09.00 på www.skr.se

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum