Linköpings kommun

Pressinbjudan: Smedstad ridsportcenter firar 5-årsjubileum.

Dela

Välkommen att höra om hur Smedstad Ridsportcenter utvecklats under sina första 5 år.

Josefine Linder, enhetschef Smedstad Ridsportcenter, Maria Grundström, ordförande Linköpings Fältrittklubb och Andreas Hagström, idrottsutvecklingschef, Linköpings kommun berättar om det viktiga tillskott och nav för hästnäringen som Smedstad blivit.

Anläggningen har dessutom som första anläggning i Östergötland fått en fin utmärkelse som vi berättar mer om vid detta tillfälle.

Media är välkommen till Smedstad inför jubileet.

Datum: Onsdagen den 6 oktober
Tid: klockan 10.00
Plats: Smedstad Ridsportcenter


Anmäl ditt deltagande till: Josefine Linder på mejl: josefine.linder@hsoab.se

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Attendos uppdrag på Ånestads vårdboende avslutas6.10.2021 16:11:05 CEST | Pressmeddelande

Attendo kommer att lämna Ånestads vårdboende i förtid. Det står klart efter ett beslut i Äldrenämnden idag. "Att Attendo skulle avsluta sitt uppdrag har varit en tydlig inriktning från mig som ordförande. Det fanns inga andra alternativ med tanke på de allvarliga brister som har uppmärksammats i verksamheten. Det viktigaste för oss är att se till att de boende på Ånestad får en god vård och omsorg", säger Liselotte Fager (KD), Äldrenämndens ordförande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum