E.ON Sverige AB

PRESSINBJUDAN till seminariet "På väg mot hållbara transporter"

Dela

Välkommen till seminariet "På väg mot hållbara transporter", i Malmö Börshus den 23 maj, och träffa E.ON, Scania och IKEA Group.

Bild: Nordic Clean Energy Week
Bild: Nordic Clean Energy Week

Det är stort fokus på hållbara transporter idag. Både bland politiker, företagare och allmänheten. Men har du ändå en känsla av att förändringen sker för långsamt?

Frågan är då var problemet ligger: Är det transportköparen som vill hålla nere konstaderna och inte ställer rätt krav? Är det lastbilstillverkaren och de tekniska möjligheterna som hindrar utvecklingen? Eller är det energibolaget som inte har byggt ut infrastrukturen tillräckligt?

På seminariet ”På väg mot hållbara transporter” den 23 maj i Malmö Börshus kommer hela värdekedjan (bränsle, fordon, kunden) att vara på plats för att samtala om dagens utmaningar och möjligheter. Här diskuterar E.ON, Scania och IKEA Group om hur de, både enskilt och tillsammans, kan bli bättre på att driva utvecklingen för hållbara transporter.

Under samtalen kommer även pressen att ha möjlighet att ställa frågor.

  • Datum: onsdag 23 maj
  • Tid: 15:00-16:00
  • Plats: Malmö Börshus, Malmö

Välkommen!

För mer information, kontakta:

E.ON Sverige: Anna Grauers, Head of G-mobility E.ON  +46 70 399 51 06 

Scania: Henrik Dahlsson, Senior Advisor Hållbara Transporter Scania Sverige, +46 70 086 94 40

IKEA Group: Daniela Rogosic, Press Officer, +46 733531297

Kontakter

Bilder

Bild: Nordic Clean Energy Week
Bild: Nordic Clean Energy Week
Ladda ned bild

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

E.ON är ett av Europas största privatägda energibolag med cirka 40 000 anställda och bidrar till omställningen av ett hållbart samhälle. E.ON Sverige, där även Danmark ingår, producerar och levererar energi och energilösningar i form av el, gas, värme, kyla samt energirelaterade tjänster till en växande privat- och företagsmarknad. E.ON har mer än 32 miljoner kunder i Europa och Nordamerika och vi har investerat 11 miljarder euro de senaste tio åren i förnybara energikällor.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

E.ON lanserar webbserie för att utbilda svenska folket om klimatomställningen23.5.2019 13:46:47 CESTPressmeddelande

Prognoser visar att elbehovet i Sverige kommer fortsätta att öka till år 2035. Samtidigt är det av yttersta vikt att kraftigt minska utsläppen av växthusgaser och fasa ut fossila bränslen. Det kräver att alla hjälper till, men en undersökning visar att den svenska befolkningen har begränsad kunskap om våra gemensamt uppsatta hållbarhetsmål. Det vill E.ON råda bot på.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum