Stockholms stad

Rektor på Karlbergs skola hyllas

Dela

Ulrica Colliander, rektor på Karlbergs skola, hyllades nyligen på Skolledargalan. Hon utsågs till vinnare i kategorin ”Årets värdegrundsarbete”.

Priset för Årets värdegrundsarbete är en utmärkelse som Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias stiftelse står bakom. Ulrica Colliander, rektor på Karlbergs skola i Stockholm, fick priset för sitt systematiska värdegrundsarbete i hela skolans verksamhet.

– Mina medarbetare och kollegor, all personal oavsett profession, på Karlbergs skola är engagerade och högst delaktiga i priset. Tillsammans med eleverna ser de till att vi följer vårt värdegrundsår och dess systematik, säger Ulrica Colliander.

Motiveringen:

Ulrica har med ett systematiskt angreppssätt fått till ett värdegrundsarbete som genomsyrar hela verksamheten. Det finns en tydligt förankrad värdegrund som kännetecknas av Karlbergs skolas sex hjärtan och som är väletablerad hos elever, personal och vårdnadshavare.

Mer om utmärkelsen

Skolledare 21.se

Videohälsning från Prinsessan Sofia

Kontakt: Ulrika Colliander, rektor, telefon 08-508 44 782. 

Nyckelord

Kontakter

UtbildningsförvaltningenPresskontakter: Matilda Asp och Monica Eriksson

Förvaltningen ansvarar för och driver kommunal förskoleklass, grundskola, grundsärskola, skolbarnsomsorg, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Förvaltningen ansvarar för stadens kontakter med fristående skolor och ska informera om alla sökalternativ oavsett anordnare. Förvaltningen ger tillstånd till och utövar tillsyn över enskilda förskolor samt svarar för övergripande uppföljning av alla skolformer oavsett anordnare.

Tel:08-508 333 00info.utbildning@edu.stockholm.se

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Vasagatan byggs om: Ytterligare tre sträckor klara och nu startar arbetet med nya områden21.10.2021 11:00:23 CEST | Pressmeddelande

Natten mellan måndag 25 och tisdag 26 oktober startar nya arbeten på Vasagatan. Samtidigt blir arbetet klart i flera områden som har byggts sedan i maj och dessa öppnas nu helt för allmänheten. Under byggtiden är det fortsatt påverkan på framkomligheten för gående, bil- och cykeltrafik på och nära Vasagatan. Stockholms stads arbete med att bygga om Vasagatan har pågått sedan hösten 2018 och beräknas vara helt klart i september 2022.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum