Region Norrbotten

Restaurangen på Piteå sjukhus öppnar

Dela

Snart går det att luncha igen på Piteå sjukhus. 19 september öppnar restaurangen för både sjukhusbesökare, medarbetare och andra.

Piteå sjukhus
Piteå sjukhus

Restaurangen sommarstängde i maj på grund av svårigheter att rekrytera personal. Nu är bemanningsproblemen lösta och restaurangen kan därför öppnas igen.

Restaurangen ligger mitt i sjukhuset och är öppen för både allmänhet och sjukhusets personal.

– Att det finns en restaurang öppen är en fråga som har engagerat Piteåborna och det känns bra att vi nu kan erbjuda det serviceutbudet igen, säger Ulf Viklund, verksamhetschef för facility management inom Region Norrbotten.

En vanlig dag har restaurangen 40-50 gäster, vilket inte räcker för att verksamheten ska gå ihop ekonomiskt.

– Rent ekonomiskt är det här ingen bra affär för oss, men vi ser en stor poäng med att det går att köpa lunch på sjukhuset.

Nyckelord

Kontakter

Ulf Viklund
Verksamhetschef Facility management
070-935 60 70

Bilder

Piteå sjukhus
Piteå sjukhus
Ladda ned bild

Om

Region Norrbotten
Region Norrbottenhttps://www.norrbotten.se/

Region Norrbotten arbetar för dem som bor och verkar i Norrbottens län. Vi styrs av invånarna genom allmänna politiska val. Region Norrbotten är länets näst största arbetsgivare. Vi har cirka 6 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården.

Region Norrbotten bedriver hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kultur. På så sätt skapar vi förutsättningar för en god livsmiljö här i Norrbotten.

Följ Region Norrbotten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Norrbotten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum