Socialdemokraternas PS Kansli

S visar sina riktade Facebook-annonser öppet

Dela

Socialdemokraterna ska driva en schysst och öppen valrörelse. Därför lanserar partiet i dag en sida som automatiskt visar upp alla Facebook-annonser i ett digitalt arkiv. Alla Facebook-annonser finns tillgängliga på webbplatsen.

Från och med i dag tillgängliggör Socialdemokraterna alla riktade Facebook-annonser. På sidan www.sannonser.se finns alla annonser, i sina olika versioner, som Socialdemokraterna publicerat på Facebook sedan januari och framåt. Webbplatsen fylls automatiskt på med nya annonser så snart de börjar visas på Facebook eller Instagram.

- Vi står för vad vi säger, och våra budskap tål att granskas i hela sin bredd. I alla annonser, och övrig kommunikation, är det också självklart att vi är tydliga med att det är vi som är avsändaren, säger Helena Salomonson, kommunikationschef hos Socialdemokraterna.

Vid riktad Facebook-annonsering ser endast den utvalda målgruppen annonserna. Alla annonser visas därför inte för alla målgrupper, eftersom det helt enkelt är mer relevant för exempelvis barnfamiljer med höjt barnbidrag än för andra grupper. Med sannonser.se blir det dock möjligt för dem som är intresserade att se alla annonser.

Presskontakt

Jonatan Hermansson, pressekreterare

072-556 52 85

Nyckelord

Om

Socialdemokraternas PS Kansli
Socialdemokraternas PS Kansli
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraternas PS Kansli

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraternas PS Kansli

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum