Norrköpings kommun

Sammanfattning av Norrköpings kommuns arbete i samband med covid-19 vecka 24

Dela

Norrköpings kommun arbetar med fortsatt beredskap för att förhindra och hantera smittspridning samt andra konsekvenser av covid-19. Här kommer en sammanfattning av kommunens arbete under vecka 24.

Nu när sommaren är här vill många besöka våra restauranger och caféer. Tänk på att hålla avstånd och att undvika trängsel. Här kan du läsa mer om hur du som gäst kan hjälpa din favoritrestaurang att fortsätta vara öppen.

Studenten har nu genomförts i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Här kan du höra årets avgångsklass på De Geergymnasiet musik sjunga Studentsången.

Himmelstalundsbadet är nu öppet och välkomnar besökare. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför råder vissa begränsningar. Här kan du läsa mer om vad som gäller för Himmelstalundsbadet.


Från och med måndag kan medarbetare i Norrköpings kommun börja använda den gåva i form av presentkort som ges som tack för arbetet under den pågående pandemin. Gåvan är också tänkt som ett sätt att ge stöd till det lokala näringslivet. Just nu har över 100 lokala företag valt att ansluta sig till presentkorten.
Här kan du läsa mer om detta.

___________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum