Samtrans Omsorgsresor

Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun

Dela
Täby kommun har beslutat att ge Samtrans omsorgsresor, en del av Nobina, fortsatt förtroende att utföra skolskjuts till ett uppskattat värde av 140 miljoner kronor över fyra år. Det nya avtalet innebär höga krav på punktlighet och utveckling av nya förbättrade IT-lösningar för skolpersonal och resenärer.
Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun att köra skolskjuts.
Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun att köra skolskjuts.

-Vi är såklart glada över att få fortsätta köra Täbys resenärer i minst två år till och vet att många av våra förare byggt upp en fin relation till sina resenärer. Det känns också stimulerande att arbeta tillsammans med Täby kommun som ställer höga krav på oss som leverantör, säger Jana Odinsman, marknadschef på Samtrans.

Avtalet innebär nya krav på digitala verktyg som ska göra det enklare för barn, föräldrar, skolpersonal och andra berörda att beställa sina resor. Samtidigt ställs höga krav på kunskap om resenärernas varierande förutsättningar att resa. Bland nyheterna finns också en användarvänlig app-lösning som ska göra det möjligt för resenärerna att se var bilen befinner sig, enkelt kunna få nödvändig information om sina resor, samt lämna betyg på resan.

-Vi utför ett viktigt samhällsuppdrag för människor med särskilda behov. Det ställer höga krav på oss, därför växlar vi nu upp tempot i hela vårt kvalitetsarbete. Vi ser fram emot nystarten som väntar, avslutar Jana Odinsman.

Det nya avtalet träder i kraft den 1 januari 2023 och löper i fyra år. Tilldelningen kan överklagas och avtal kan tecknas från och med 2022-06-21.

Nyckelord

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun att köra skolskjuts.
Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun att köra skolskjuts.
Ladda ned bild

Om

Samtrans Omsorgsresor
Samtrans Omsorgsresor
Korta gatan 7, Box 6006
17106 Solna

08-52250000http://www.samtrans.se

Samtrans Omsorgsresor är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag. Varje år utför Samtrans Omsorgsresor ca 1,7 miljoner personresor, framförallt på uppdrag av kommuner och regioner. Genom varumärkena Göteborgs Buss och Telepass finns Samtrans representerade i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Samtrans har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken. På så sätt bidrar Samtrans varje dag till ett inkluderande samhälle, där fler människor ska ges möjlighet att delta i samhället på lika villkor.

 

Följ Samtrans Omsorgsresor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Samtrans Omsorgsresor

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum