Samtrans Omsorgsresor

Samtrans fortsätter i Österåker

Dela
Nu står det klart att det blir Samtrans Omsorgsresor som får förtroendet att fortsätta köra skol- och omsorgsresor i Österåkers kommun. Samtrans har levererat skol- och omsorgsresor i Österåker kommun sedan 2012 och fortsätter nu ytterligare fyra år framåt.
Samtrans Omsorgsresor fortsätter i Österåker
Samtrans Omsorgsresor fortsätter i Österåker

Det nya avtalet startar i juli 2023 och berör ca 250 resenärer som reser till och från skolor, dagliga verksamheter och boenden.

- Vi är glada för det fortsatta förtroendet vi fått, det möjliggör inte minst en kontinuitet för resenärerna, säger Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Nytt för denna gång är att alla nya personbilar som används inom ramen för uppdraget ska vara fossil-oberoende.

- Vi ser positivt på utvecklingen med högre miljökrav. När miljön blir en viktig parameter skapas incitament för en nödvändig och snabbare omställning. Vi har nu goda förutsättningar att arbeta tillsammans med kommunen för att leverera resor med fokus på service, miljö och omsorg till våra resenärer, säger Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Nyckelord

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Samtrans Omsorgsresor fortsätter i Österåker
Samtrans Omsorgsresor fortsätter i Österåker
Ladda ned bild

Om

Samtrans Omsorgsresor
Samtrans Omsorgsresor
Korta gatan 7, Box 6006
17106 Solna

08-52250000http://www.samtrans.se

Samtrans Omsorgsresor är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag. Varje år utför Samtrans Omsorgsresor ca 1,7 miljoner personresor, framförallt på uppdrag av kommuner och regioner. Genom varumärkena Göteborgs Buss och Telepass finns Samtrans representerade i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Samtrans har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken. På så sätt bidrar Samtrans varje dag till ett inkluderande samhälle, där fler människor ska ges möjlighet att delta i samhället på lika villkor.

 

Följ Samtrans Omsorgsresor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Samtrans Omsorgsresor

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum