BranäsgruppenBranäsgruppen

Säsongsavslutning i Kungsberget 3–4 september – rekryterar inför vintern

Dela

I helgen är det dags för säsongsavslutning i Kungsberget. Jämfört med debutsäsongen förra sommaren har antalet boendegäster ökat och man har även sett andra positiva följder av sommarsatsningen.

– Att vi har öppet både sommar och vinter innebär att vi har kunnat ta in fler fast personal, samtidigt har det förenklat rekryteringen av säsongsmedarbetare, då många från sommaren väljer att komma tillbaka på vintern och vice versa, säger Johnny Jernqvist, platschef i Kungsberget.

Kungsberget är just nu mitt uppe i den stora rekryteringsprocessen inför vintern, med sista ansökningsdatum 4 september. Bland tjänsterna som eftersöks finns allt från restaurang- och butikspersonal till pistmaskinsförare och liftvärdar. Intresset för att säsongjobba är stort och Branäsgruppen får normalt in cirka 2 000 ansökningar sammanlagt till Kungsberget och systeranläggningen Branäs.

– Vi har fått in många intressanta ansökningar och har redan börjat anställa personal, men då förutsättningarna snabbt kan förändras välkomnar vi alltid spontanansökningar även efter 4 september, säger Karin Modin-Svärd, HR-chef på Branäsgruppen.

Den 4 september är inte bara sista ansökningsdag för säsongsjobben, utan även cykelsäsongens sista dag.

– Det har varit en bra sommar, där vi både har ökat antalet boendebokningar och fått väldigt mycket beröm från gästerna. Nu håller vi tummarna för att många tar chansen och besöker oss under de två sista dagarna, säger Johnny Jernqvist.

Cykellederna i Kungsberget är öppna 10.00–16.00 både lördag och söndag.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054-13 26 00

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget och Vallåsen.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum