BranäsgruppenBranäsgruppen

Säsongspremiär för Ulricehamn Ski Center 16 januari – förbokning krävs

Dela

På lördag, 16 januari, öppnar Ulricehamn Ski Center och för att undvika trängsel under säsongen tar anläggningen endast emot ett begränsat antal gäster per dag. Gästerna måste förboka liftkort och eventuell hyrutrustning på hemsidan innan besöket.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– På grund av corona så kommer liftkortet i år att fungera som en entrébiljett och om man inte har förbokat riskerar man tyvärr att få vända hem igen. Vi vet att många har längtat efter skidåkning och därför vill vi vara extra tydliga med detta för att undvika missförstånd, säger Per Johansson, platschef på Ulricehamn Ski Center.

Den här säsongen kommer anläggningen, på grund av corona, att ta emot ett begränsat antal gäster beroende på hur många backar som är öppna. Utöver detta har åtgärder även vidtagits i bland annat restaurangen för att göra gästernas vistelse trygg.

– Gästerna beställer mat via vår egen app Min skidresa eller Happy order och får sedan ett sms när ordern är klar att hämta. De kan alltså ta med sig maten och sätta sig ute i anläggningen och äta. På så sätt kan vi hålla ner antalet personer i våra lokaler.

När Ulricehamn Ski Center öppnar på lördag är de först ut bland skidanläggningarna i de södra delarna av Sverige, vilket Per Johansson tror och hoppas kan leda till att fler får upp ögonen för anläggningen.

– ­Eftersom många av våra kollegor i branschen inte har öppnat ännu kan vi förhoppningsvis locka hit gäster som inte har besökt oss tidigare. Sen vill vi ju såklart inte att folk reser över hela landet i coronatider, men med de åtgärder vi har vidtagit så känner vi oss trygga med att vi levererar en säker produkt ur det perspektivet.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum