BranäsgruppenBranäsgruppen

Säsongspremiär på Ulricehamn Ski Center

Dela

På lördag, 18 december, öppnar Ulricehamn Ski Center för säsongen. Anläggningen är öppen hela helgen och hela 7 av 8 backar är öppna redan på premiärdagen.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– Tack vare kylan senaste veckorna har vi kunnat producera mycket snö och tillsammans med den sparade snön från förra säsongen kan vi öppna nästan alla backar direkt. Nu hoppas vi att många tar sig hit och upplever årets första åk.

Ulricehamn Ski Center har valt att fortsätta med fjolårssäsongens maxgräns för antalet gäster, vilket innebär att alla gäster måste förboka liftkort och hyrutrustning innan ankomst.

– Vi är en relativt liten anläggning och maxantalet fungerade väldigt bra förra säsongen. Självklart kan vi undvika trängsel på så sätt, men vi kan även hålla en väldigt hög kvalitet på backarna, hålla ner liftköer och höja gästupplevelsen, säger Per Johansson, platschef på Ulricehamn Ski Center.

Ulricehamn Ski Center har helgöppet 18–19 december, klockan 09.30–16.30. Öppettider för resten av säsongen kommer att uppdateras på anläggningens webbsida, men det är klart att nästa öppetdag efter helgen är 26 december.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054-13 26 00

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget och Vallåsen.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum