BranäsgruppenBranäsgruppen

Satsningen på Vallåsen Bike Park fortsätter – ny cykelled klar 1 juli

Dela

Vallåsen Bike Park fortsätter att växa och den här säsongen investeras det rejält. Den 1 juli öppnar årets stora nyhet, en helt ny grön led från toppen ner till dalen.

– Redan nu kan man åka början på leden, men hela leden är klar 1 juli. Det blir en perfekt instegsled för nybörjare, vilket är något som många har efterfrågat, och det finns även en hel del roliga inslag för erfarna cyklister, säger Jesper Malmquist, platschef i Vallåsen.

Vallåsen Bike Park har inlett säsongen starkt. Efter den näst bästa öppningshelgen någonsin går anläggningen även mot en stark maj månad med många besökare. I takt med att fler får upp ögonen för anläggningen investeras det i mer än bara cykelleder. Utöver den nya leden har Vallåsen Bike Park investerat i liftarna på anläggningen för att öka kapaciteten och hänga med i utvecklingen och det ökade intresset för downhill.

– Vi får fler gäster för varje år som går. Sittliften kan nu ta ännu fler cyklar och cyklister upp till toppen och ankarliften är i gång oftare för att lätta på trycket på sittliften.

På jakt efter personal

Samtidigt som anläggningen växer och gästerna blir fler söker Vallåsen Bike Park fler medarbetare till anläggningen. Just nu är de på jakt efter cykelmekaniker.

– Om man trivs med ett aktivt arbete och är cykelintresserad är det rena rama drömjobbet. Sista ansökningsdatum är 30 juni så jag hoppas att alla som är intresserade skickar in en ansökan.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum